.

.

Купа за домашни любимци Купа за котешки храни със заоблени ръбове, с Голям Капацитет Лъки Cat Shape за Улични котки (кафяв)

Купа за домашни любимци Купа за котешки храни със заоблени ръбове, с Голям Капацитет Лъки Cat Shape за Улични котки (кафяв)

BGN 24.96
Продукти

ЛЕСЕН за ПОЧИСТВАНЕ : Купа за храна за домашни любимци с гладък дизайн, лесно почистване, достатъчно изплакнете с вода, да се измиват дочистаГолям КАПАЦИТЕТ : Скъпа купа за домашни любимци с дизайн, голям капацитет, можете да смесвате и съчетавате вода и храна по своему.ДЕБЕЛ МАТЕРИАЛ : Купа за хранене на домашни любимци, произведени от висококачествен полипропилен материал, удебелена дизайн, здрава и трайна, устойчива на укусам и падане.Устойчива на плъзгане : купа за домашни любимци има нескользящую конструкция, поставка за крака, противоскользящую и с противоскользящим фитил, не се притеснявайте за това, че вашият домашен любимец ще играе с опрокинутой купата.ПРИЛОЖИМИ ПРИНАДЛЕЖНОСТИ : Купа за хранене на домашни котки с заоблени ръбове, безопасен за използване, подходящ за кучета, котки и други домашни любимци. Устойчива на плъзгане : купа за домашни любимци има нескользящую конструкция, поставка за крака, противоскользящую и с противоскользящим фитил, не се притеснявайте за това, че вашият домашен любимец ще играе с опрокинутой купата. ГОЛЯМ капацитет : Скъпа купа за домашни любимци с дизайн, голям капацитет, можете да смесвате и съчетавате вода и храна по своему. ДЕБЕЛ материал : Купа за хранене на домашни любимци, произведени от висококачествен полипропилен материал, удебелена дизайн, здрава и трайна, устойчива на укусам и падане. Лесен за почистване : Купа за храна за домашни любимци с гладък дизайн, лесно почистване, може просто изплакнете с вода. приложими принадлежности : Купа за хранене на домашни котки с заоблени ръбове, безопасен за използване, подходящ за кучета, котки и други домашни любимци.Параметри : Тип на продукта : Купа за домашни любимци Материал : РР Размер : прибл. 22,5x19,5x7 см /8,9x7,7x2,8 инча Осъществяване Списък : 1 x купа за домашни любимци Забележка : Всички данни, измерени на ръка, и в резултатите от измервания има някои грешки.

R

Продукти в категория