.

.

ОРИГИНАЛНА Форма за апликация на Иглата 7шт. Форма от Вълна, Филц, Инструменти за Бродерия, Игла за Тепане, Шаблон за Бродерия, Шаблони, Апликация, Занаяти за Начинае?

ОРИГИНАЛНА Форма за апликация на Иглата 7шт. Форма от Вълна, Филц, Инструменти за Бродерия, Игла за Тепане, Шаблон за Бродерия, Шаблони,

BGN 1.00
Продукти

Изработен е от висококачествена филц за по-дълга употребаСладки модели предизвикват у децата си интерес към рукоделию.Съдържа 7шт форми за тепане апликации с различни шарки, бързо да даде форма за вашия бродерия.Директно сложете памук в куха част от формуляра, а след това пробива си прокалывающей игла.Насладете се на производството на diy заедно със своите деца.Описаниеформы от вълна, филц, подходящи за проекти за валянию игла.Има различни стилове, което означава, че можете свободно да създават свои собствени изделия.Идеален за тепане игла и мокро сплъстяване.Идеални за украса, топки за изсушаване на козината, закачено на стената, плетене, набивки ядро, кукли, всички занаяти.Характеристики - Цвят : както е показано на фигурата.- Материал : филц.- Насладете се на производството на diy заедно с децата си.- Изработен от висококачествен войлочного материал за дълъг период на употреба.- Прекрасни модели предизвикват у децата си интерес към рукоделию.- Директно поставете вълна в куха част от формуляра, а след това пробива си игла за протыкания.Пратката включва 1 х комплект от 7 бр. форми за протыкания игла.

R

Продукти в категория