.

.

Нашийник-Верига за кучета, 16 мм Здрав Тежкотоварни Удушаване Нашийник За обучение на разходка със защита От Дъвчене, Кубинската Верижка от Неръждаема Стомана с 18 К?

Нашийник-Верига за кучета, 16 мм Здрав Тежкотоварни Удушаване Нашийник За обучение на разходка със защита От Дъвчене, Кубинската Верижка

BGN 19.79
Продукти

【Висококачествени материали】Нашийник е изработен от висококачествена неръждаема стомана, полирана под злато 18 КаратаУстойчив на жеванию, е здрава, не ръждясва и не накърняват или в продължение на много години употреба!Това е просто, гладко, красиво, благодарение на които вашето куче ще изглежда добре и да се открояват. 【Тежкотоварни нашийник за кучета】 Високо качество на изработката, прави повърхността на лъскава и гладка, удобна и лесна за оформяне, така че ние вярваме, че кучето ще се радваме да закупите този нашийник.Цельносварные уплътнителни пръстени от неръждаема стомана за поставяне на бележки и каишка за кучета, те са много силни и никога не се страхуват от провал. 【Размера на яката】 Верижка с ширина 16 мм (0,63 инча), с дължина от 30 см до 75 см (12 "~ 30").Моля, обърнете внимание, че тази верига не се регулира, така че правилно навийте на врата и главата на вашето куче с канап или с тиксо, а след това добавете около 2 сантиметра, за да си куче е по-удобно. 【Идеален подарък за кучета】 Тази верига със златен ошейником за кучета е чудесно за занимания с малки или средни кучета на открито, като ходене, бягане, парти или тренировка.Луксозен нашийник с кубинската веригата изглежда страхотно както на момчета, така и на момичетата.Те са предназначени за тези кучета, като ротвайлер, Питбул, американски побойник, немска овчарка, хъски, английски бик и така нататък. 【Гаранция】Ако имате някакви проблеми с качеството в рамките на 90 дни, можете да се свържете с нас по всяко време за сервизно обслужване. 【Висококачествени материали】Нашийник е изработен от висококачествена неръждаема стомана, полирана под злато 18 Карата.Устойчив на жеванию, е здрава, не ръждясва и не накърняват или в продължение на много години употреба!Това е просто, гладко, красиво, благодарение на които вашето куче ще изглежда добре и да се открояват. 【Тежкотоварни нашийник за кучета】 Високо качество на изработката, прави повърхността на лъскава и гладка, удобна и лесна за оформяне, така че ние вярваме, че кучето ще се радваме да закупите този нашийник.Цельносварные уплътнителни пръстени от неръждаема стомана за поставяне на бележки и каишка за кучета, те са много силни и никога не се страхуват от провал. 【Размера на яката】 Верижка с ширина 16 мм (0,63 инча), с дължина от 30 см до 75 см (12 "~ 30").Моля, обърнете внимание, че тази верига не се регулира, така че правилно навийте на врата и главата на вашето куче с канап или с тиксо, а след това добавете около 2 сантиметра, за да си куче е по-удобно.

R

Продукти в категория