.

.

Gozier Куче Кученце за Домашен любимец За Дресура Кученца На Подчинение на Каишка Върха Здрав Найлонов Каишка или на Пешеходната Дърпане на въже (5 фута / 1,5 м, червено)

Gozier Куче Кученце за Домашен любимец За Дресура Кученца На Подчинение на Каишка Върха Здрав Найлонов Каишка или на Пешеходната

BGN 3.59
Продукти

✱ Е изработена от найлон с дантела и фърмуера кутии, мек и траен ✱ Лесно се побира и се отстранява.Ще ви помогне лесно да контролирате кучето си. ✱ Удължен каишка осигурява на кучето голяма дистанция и широка гама от свобода. ✱ Включва никелевую капаче за бутам болта и ръчно линия, D-образен пръстен от неръждаема стомана осигурява завъртане на 360°. ✱ Е идеален за всеки орган, намалява триене.Мека текстура, без твърди ръбове или застежек, които дразнят кожата. ✱ Е изработена от найлон с дантела и фърмуера кутии, мек и траен. ✱ Лесно се побира и се отстранява.Ще ви помогне лесно да контролирате кучето си. ✱ Удължен каишка осигурява на кучето голяма дистанция и широка гама от свобода. ✱ Включва никелевую капаче за бутам болта и ръчно линия, D-образен пръстен от неръждаема стомана осигурява завъртане на 360°. ✱ Е идеален за всеки орган, намалява триене.Мека текстура, без твърди ръбове или застежек, които дразнят кожата.Параметри : Материал : найлон Цвят : черно, синьо, червено по избор Размер : Дължина : 5 метра / 1,5 м, на 10 метра / 3 М, 14,8 метра / 4,5 м, 19,7 фута / 6 m за избор на Ширина : 0,79 инча / 2.0 см Характеристики : Подходящ за повечето шлейек, греди, идеален за малки кучета.Този кученце на каишка идеална за разходка и дресура на вашите любимци.Мека набивная дръжка осигурява удобен захват и няма да навреди на ръцете.Всички изделия от найлон внимателно отделываются за осигуряване на комфорт, атрактивност и дълготрайност.Изработен от нейлонового материал, каишка за кучета за здрав и лек, което позволява на вас и вашите домашни любимци да се чувстват по-комфортно и свободно.Пратката включва : 1 бр. х Каишка за дресура на кучета.

R

Продукти в категория