.

.

BESPORTBLE 10 бр. долен език Ковчег за Бижута Реколта Ковчег За Бижута Ковчег За Бижута Болт Декоративен Шкаф долен език Кутии За Бижута Закопчалката Ретро Реколта Профи?

BESPORTBLE 10 бр. долен език Ковчег за Бижута Реколта Ковчег За Бижута Ковчег За Бижута Болт Декоративен Шкаф долен език Кутии

BGN 1.00
Продукти

РЕКОЛТА КУТИЯ и лесен за инсталиранеБолт за РЕЛЕФ - Декоративна катарама-с клипса, Отпечатан от Сплав, Капаче-Капаче за Бижута Кутия за Украшения, Куфар.МЕБЕЛЕН ЗАКЛЮЧВАНЕ - аксесоари за дома, офиса, магазина и така нататък.ЗАКЛЮЧВАНЕ за ДЪРВЕНИ ЧЕКМЕДЖЕТА - за дома, офиса, магазина и така нататък.Дървен сандък-Този болт е красива форма и изискан изработка на производство. реколта кутия и лесен за инсталиране.Болт за РЕЛЕФ - Декоративна катарама-с клипса, Отпечатан от Сплав, Капаче-Капаче за Бижута Кутия за Украшения, Куфар.МЕБЕЛЕН ЗАКЛЮЧВАНЕ - аксесоари за дома, офиса, магазина и така нататък.ЗАКЛЮЧВАНЕ за ДЪРВЕНИ ЧЕКМЕДЖЕТА - за дома, офиса, магазина и така нататък.Дървен сандък - този болт е красива форма и изискан изработка на производство.Пратката е списък на топ 10 x дървено капаче за кутии Характеристики Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната закопчалка тик-так в ретро стил. - Цвят : Както е показано на фигура дървена. - Размер : Приблизително ретро. - Материал : Горна дървена кутия от сплав. - Произведен от материал за продължителна употреба hasp. - Декоративна катарама за кабинет за дома, офиса, магазина и т.- Подходящи за шкатулок за бижута, чанти, куфари и т., с Цип за антични мебели. - Здрава и лесна за инсталиране с цип за щамповане. - Ретро дизайн, за да направите нещата по-привлекателни реколта ковчег за бижута.Описание на продукта Бижутериен калъф Това е набор от засовов.малко капаче във формата на кутийки ретро-дизайн правят си нещо по-чаровна и уникална.закопчалка за чекмедже е Направена от висококачествен материал, трайна употреба.Реколта бижута, бижута са Широко използвани в ковчежета за бижута, калъфи, сандъци и т., метални ключалки за кутии Отлично подходящ за дома, офиса, магазина и така нататък.

R

Продукти в категория