.

.

Държачи за тоалетна хартия, Кутия за съхранение на Смола Домашна Поставка за Хартиени кърпи, Аксесоари, Черен Държач за тоалетна хартия /B/ Както е показано (Цвят: Ка?

Държачи за тоалетна хартия, Кутия за съхранение на Смола Домашна Поставка за Хартиени кърпи, Аксесоари, Черен Държач за тоалетна хартия /B/

BGN 37.33
Продукти

Особенности2 : Липсата на избледняванеОсобенности1 : Липсата на ръжда.Област на приложение : Хол, Баня.Материал : смола.Тип : Държачи за хартия.Тип : Хартия держателиматериал : смола Приложение : хол, баня Функции 1 : Липсата на ръжда особенности2 : Липсата на выцветания3 : водоустойчив, Забележка : Ние имаме различни продукти по ваш избор. Срокът за доставка обикновено е 15-25 дни.Някои индивидуални продукти Ще Longer.in В случай на липса на стока на склад, ние ще се свържем с Вас предварително.Благодарим ви за разбирането На разликите между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта. размер на продукта се измерва ръчно, и неизбежно ще грешка в 1-3 виж, Ако Имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас по имейл, и ние ще се опитаме да реши вашите проблеми.

R

Продукти в категория