.

.

Боди с отрицателни йони на кислорода в далечния Инфрачервен диапазон за изгаряне на мазнини, Контролиране на корема и премахване на токсините, Нови Женски Гащи с г?

Боди с отрицателни йони на кислорода в далечния Инфрачервен диапазон за изгаряне на мазнини, Контролиране на корема и премахване на токсините,

BGN 3.28
Продукти

【Подобри кръвообращението, да се засили бедрата】 : Вагинално стягане с графеновыми пити и колан за тялото Sh_aping могат да генерират топлина отвътре, чрез стимулиране на акупунктурните точки на бедрата, което допринася за циркулацията на кръвта и повишава жизнеността на клетките на задните части, придавайки им дава идеална форма 【Ускорява обмяната на веществата в организма】 : Доказано е, че графенът и турмалин засилване на нервите и допринасят за лимфодренажу.Това също може да помогне в поддържането на здравето на организма, като допринася за липолизу и ускорява изгарянето на калории. 【Гама от инфрачервени вълни на графен е подобен на инфрачервената спектър на човешкото тяло】.Той може да резонират с тялото и генериране на топлина отвътре навън, което води до повишаване на температурата на дълбоките подкожни тъкани, като допринася за циркулацията на кръвта, увеличаване на метаболизма на кръвта и клетъчните тъкани. 【Far Infrared Negative 】 Йон кислород за изгаряне на мазнини в областта на корема Co_ntrol & De_tox боди може да высвобождать естествената енергия за сметка на циркулацията на топлина, които работят едновременно с турмалин (ценен природен минерал) в средата на чорапогащи, това ще помогне на тялото. лимфен дренаж, намалява мастните натрупвания. 【Предната и задната част на】 това коригиращо бельо са покрити с отрицателни йони на кислорода в далечния инфрачервен диапазон, които могат по-добре да защитим вашата матката, едновременно чрез ускоряване на циркулацията на кръвта, което позволява на топлина заобикалят го и ускоряване на съвместната консумация на мазнини.Пожелавам Ви една Добра фигура.

R

Продукти в категория