.

.

Електрически Вагинален душ за жени - Автоматична Клизменная лампа за мъже с 3 ъгли на регулиране - Акумулаторна батерия Комплект за почистване на анален душ и влага?

Електрически Вагинален душ за жени - Автоматична Клизменная лампа за мъже с 3 ъгли на регулиране - Акумулаторна батерия Комплект за почистване

BGN 2.67
Продукти

?Изключителен дизайн с регулируем ъгъл на наклон - Ергономичен дизайн с по ъгъл на наклона, за да осигури по-дълбок обхват и по-ефективно почистванеТози електрически вагинален душ може да се регулира за употреба под 3 ъгли : директен възел, отточна тръба на шарнирна връзка възел на 90 градуса и въртящи възел на 180 градуса. ? Висока температура почистване и безопасен материал - Резервоар за душ може да се стерилизира при висока температура за защита на вашето здраве.Външния слой на съвета за промивки е изработена от безопасни за тялото медицински силикон.Той е безопасен, нетоксичен, без мирис, не съдържа латекс и БПА. ?5 дупки за джетове и 3 степени на спрей - Този автоматичен анален душ снабден с 3 скорости, пръскане, всички те могат да се регулират чрез натискане на бутон от ниска до висока.Общо 5 мастилено-струйни отвори отгоре и отстрани на съвета за клизма ще се напоява си стена по ваш избор, като предоставя бережную почистване на 360 °. ? Водоустойчив, акумулаторна батерия и голям капацитет - Много е удобно да се използва по време на душ, тъй като той е 100% водоустойчив.Този електрически вагинален душ може да бъде изпълнен до 11,46 унция (325 мл) за цялостно почистване, така че не е необходимо повторно подаване в средата на сесията.Той също е снабден с USB-батерия с технология за бързо зареждане и дълго време за работа. ?Погрижете се за здравето си - Редовно почистване е полезна за вашата лична грижа и за здравето на семейството си!Той е подходящ както за мъже, така и за жени.Не само помага за премахване на неприятни миризми, но помага за облекчаване на запек, дефекацию и изчистване на червата.Помага да се отървете от бактериални инфекции за добро здраве!Тази клизма за душата ще secret опаковка, не се притеснявайте за това, че личните ви данни ще бъдат разкрити.

R

Продукти в категория