.

.

Банка с Черепа, Прозрачна Банка виртуален скелет, Готическата Пинта, на Чаша от Черепа, за да проверите За Парти на Хелоуин, Сватбени Сувенири С виртуален скелет, Би?

Банка с Черепа, Прозрачна Банка виртуален скелет, Готическата Пинта, на Чаша от Черепа, за да проверите За Парти на Хелоуин,

BGN 4.79
Продукти

Стилен дизайн : Забавни и стилни, нашите банки за пиене - това е идеалният начин да се създаде забавно допълнение към вашия специален поводВ комплекта е включена 1 чаша във формата на череп.ПОДРОБНА ИНФОРМАЦИЯ : 500 мл, РАЗМЕР -9,5x12,5 см (3,7 x 4,9 инча) От прозрачно стъкло.Може да се пере в перална машина.МНОГОФУНКЦИОНАЛНОСТ : Идеално за партита в стила на черепа, слот вечери, идеален за дейности на Хелоуин, готически и сватбени бижута, рок партита или за ежедневна употреба.Халба бира, "череп" Забавни и стилни, нашите банки за пиене - това е идеалният начин да се създаде забавно допълнение към вашия специален повод.В този списък са представени една чаша "Скелет" с дръжка. * Ако се нуждаете от ПОВЕЧЕ продукта, не се колебайте да се свържете С нас, може би, У нас все ОЩЕ ИМА НЕЩО В НАЛИЧНОСТ.D E T A I L S - 500 мл. -9,5x12,5 см (3,7 x 4,9 инча) -стъкло. -Може да се пере в перална машина.O C C A S I O N Подаръци за партита-Аксесоари за ергенско парти -Парти по случай рождения ден -Декор за душ -Сватбени аксесоари за фотосесия Подаръци -Стоки за ежедневна употреба, Готов за доставка в рамките на 1-3 работни дни. * Доставка включва информация за проследяване.

R

Продукти в категория