.

.

FSJKZX Спортна стойка за съхранение, Стенни стойка за фитнес-оборудване, по-дълги и подсилена защита от падане, няколко куки (Цвят: черен размер: 9023 см)

FSJKZX Спортна стойка за съхранение, Стенни стойка за фитнес-оборудване, по-дълги и подсилена защита от падане, няколко куки

BGN 1.00
Продукти

【Стенни стойка за щанга】 : благородна стомана, процесът на електростатично пръскане, товароносимост : 500 кг, определяне : Олимпийска барабани и други висящи шкафове 【Дизайн】 : заоблени ръбове, проста защита от удари, гуманизированный дизайн, добър помощник за съхранение на фитнес зали, прост и ефективен. 【Ширина за съхранение на】 : Препоръчва се за регулиране на разстоянието на инсталацията в съответствие с дължина на рамената.Монтаж : Стенен монтаж с помощта на терморегулиращи винтове (необходимо е да инсталирате на солидна стена). 【Идеалният избор】 : Многофункционална стелажи за складиране, подходящи за фитнес зала, домашно съхранение, точна съхранение, подходящи за подаръци на приятели и роднини.Можете да комфорта тренирате у дома. 【Забележка】 : Ние продаваме само багажник с оборудване за фитнес, както и съоръжения за фитнес на стелажи са предназначени само за демонстрация на ефекта от използване. 【Стенни стойка за щанга】 : благородна стомана, процесът на електростатично пръскане, товароносимост : 500 кг, определяне : Олимпийска барабани и други висящи шкафове. 【Дизайн】 : заоблени ръбове, проста защита от удари, гуманизированный дизайн, добър помощник за съхранение на фитнес зали, прост и ефективен. 【Ширина за съхранение на】 : Препоръчва се за регулиране на разстоянието на инсталацията в съответствие с дължина на рамената.Монтаж : Стенен монтаж с помощта на терморегулиращи винтове (необходимо е да инсталирате на солидна стена). 【Идеалният избор】 : Многофункционална стелажи за складиране, подходящи за фитнес зала, домашно съхранение, точна съхранение, подходящи за подаръци на приятели и роднини.Можете да комфорта тренирате у дома. 【Забележка】 : Ние продаваме само багажник с оборудване за фитнес, както и съоръжения за фитнес на стелажи са предназначени само за демонстрация на ефекта от използване.Това е лесен за използване рафтове за съхранение на фитнес оборудване.Удобно организират и съхраняват, не трябва да се разпръсне навсякъде, нескользящие и устойчиви, безопасни.Наименование на продукта : Стойка за съхранение на фитнес оборудване материал : Металлцвет : черен Размер : 90*23 cm (35,4 *9,1 инча) Брой : 1 бр. За продажбите : Ние продаваме само рафтове за съхранение на фитнес оборудване, както и други стоки са подпори.

R

Продукти в категория