.

.

Вратите разговори, Куче Вратите Разговори, Здрави Регулируеми Найлонови Дръжки на разговори за кучета малки Кученца с 7 Вратите на разговорите, които се Използват ?

Вратите разговори, Куче Вратите Разговори, Здрави Регулируеми Найлонови Дръжки на разговори за кучета малки Кученца с 7 Вратите на разговорите,

BGN 4.17
Продукти

4 Лесна инсталация : Вратите разговори за приучения на кучето към гърне са лесни за инсталиране, докато ги достатъчно, за да направи живота на вашето куче по-удобно.Просто регулирайте дължината на каишка за ръка, и дръж го за дръжката на вратата, без използване на тренировки , инструменти , винтове и специални умения .Освен това, те са лесно да се прибира, оставяйки повреди, износване или никакви следи по мебелите. Камбанка : Нашият камбанка за приучения кучета, за да гърненце е снабден с 3 щракне за регулиране на каишка, за разлика от обикновения колокольчика с 2 щракне, което осигурява по-голям диапазон на регулиране на дължината.7 тънки камбани ще ви позволи да чуете звука на вашия домашен любимец, без значение къде се намирате.Тип : както е показано на фиг. : Каишка врати разговори за кучета е изработена от устойчив найлон.Качеството на каишка е много важно, той трябва да бъде здрав, да не трескался, тъй като кучетата са добри в разрушаването. Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля, свържете се с нас. : Каишка врати разговори за кучета е изработена от устойчив найлон.Качеството на каишка е много важно , той трябва да бъде здрав , да не трескался , тъй като кучетата са добри в разрушаването . Регулируема дължина : кученце камбанка може да се регулира от 30 до 31 инча в зависимост от размера на вашето куче или височината на вратата. Камбанка : Нашият камбанка за приучения кучета, за да гърненце е снабден с 3 щракне за регулиране на каишка, за разлика от обикновения колокольчика с 2 щракне, което осигурява по-голям диапазон на регулиране на дължината.7 тънки камбани ще ви позволи да чуете звука на вашия домашен любимец, без значение къде се намирате. Лесна инсталация : Вратите разговори за приучения на кучето към гърне са лесни за инсталиране, достатъчно, за да направи живота на вашето куче по-удобно.Просто регулирайте дължината на каишка за ръка, и дръж го за дръжката на вратата, без използване на тренировки , инструменти , винтове и специални умения .Освен това, те са лесно да се прибира, оставяйки повреди, износване или никакви следи по мебелите. Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля, свържете се с нас Вид : както е показано.

R

Продукти в категория