.

.

ALOWAD Дълга Каишка за кучета, Въже, Удобна Порести Дръжка, Каишка за домашни любимци, Каишка за дресура на кучета на Открито (Цвят: черен размер: 1,5 м)

ALOWAD Дълга Каишка за кучета, Въже, Удобна Порести Дръжка, Каишка за домашни любимци, Каишка за дресура на кучета на Открито (Цвят:

BGN 2.00
Продукти

1 Поролоновая дръжката не сдавливает ръка, с куче е лесно да излиза. Найлонов материал, здрав и издръжлив. С помощта на висококачествен куката от с сплав, може да се върти на 360 градуса, не се притеснявайте за това, че кучето ще се окаже около врата. Материал найлон въже эластичен, дори ако въжето не е лесно изведнъж да скъса с рязко движение. Вътрешен ред тънък и здрав материал е удобен и елегантен, а двойната определяне на по-здрава. Поролоновая дръжката не сдавливает ръка, с куче е лесно да излиза. Найлонов материал, здрав и издръжлив. С помощта на висококачествен куката от с сплав, може да се върти на 360 градуса, не се притеснявайте за това, че кучето ще се окаже около врата. Материал найлон въже эластичен, дори ако въжето не е лесно изведнъж да скъса с рязко движение. Вътрешен ред тънък и здрав материал е удобен и елегантен, а двойната определяне на по-здрава.Материал : найлон Размер : 1,2 м, 1,5 m, 1.8 м 3 м 4,5 м, 6 м, 10 m1. Дръжката е от стиропор не сдавливает ръка, с куче е лесно ходене 2. Найлонов материал, устойчив и долговечный3. С помощта на висококачествен куката от с сплав, може да се върти на 360 градуса, не се притеснявайте за това, че кучето ще се окаже около шеи4. Материал найлон въже эластичен, дори ако въжето не е лесно изведнъж да скъса при беге5. Вътрешен ред тънък и здрав материал е удобен и елегантен, а двойната определяне на по-здрава.

R

Продукти в категория