.

.

Непромокаема Мушама за продължителна употреба, Висококачествен Пластмасов Здрав Защитен Водоустойчив Калъф За контрол на достъп, Домашни Апартамент за Врата Раз?

Непромокаема Мушама за продължителна употреба, Висококачествен Пластмасов Здрав Защитен Водоустойчив Калъф За контрол на достъп,

BGN 62.00
Продукти

Универсален дъждобран, изработен от висококачествена пластмаса, сигурно и е здрава, подходящи за продължителна употребаУниверсален дъждобран, изработен от висококачествена пластмаса, сигурно и е здрава, подходящи за продължителна употреба.Подходящ за различни видове устройства с отпечатъци от пръсти, клавиатури, контрол на достъпа, устройства за обслужване на посетители, врати разговори и т. Водоустойчив, взривозащитен, защитени от слънце и ултравиолетови лъчи, който може да защити най-добрите машини и оборудване.Лесна и бърза инсталация, просто нанесете лепило (не е включен в комплекта) на дъното и здраво да я залепите на стената.Водоустойчив калъф за контрол на достъп до дома си с висока якост на натиск, подходяща за апартаменти и вили. Универсален дъждобран, изработен от висококачествена пластмаса, сигурно и е здрава, подходящи за продължителна употреба. Водоустойчив, взривозащитен, защитени от слънце и ултравиолетови лъчи, който може да защити най-добрите машини и оборудване. Водоустойчив калъф за контрол на достъп до дома си с висока якост на натиск, подходяща за апартаменти и вили. Подходящ за различни видове устройства с отпечатъци от пръсти, клавиатури, контрол на достъпа, устройства за обслужване на посетители, врати разговори и т. Лесна и бърза инсталация, просто нанесете лепило (не е включен в комплекта) на дъното и плътно я залепите на стената.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Дождевикматериал : Пластикфункция : непромокаемая Якост : 20 Кгприложение : Малка машина за контрол на достъп/машина за въвеждане на парола на кредитна карта / машина за обслужване / звънец Тегло : прибл. 400 г / 14,1 унция Размер на продукта (външен) : прибл. 16x14x10 см / 6.9 Размер на продукта (вътрешен) : прибл. 13,5x10,5x10 см / 5,3x4,1x3,9 инча Начин на инсталация : Купете лепило AB (или лепило за стъкло) на пазара, равномерно нанесете лепило върху дъното в съответствие с начин на използване на лепило и равномерно с лепило на ръба на водоустойчиви покрития за стена, натиснете го с ръка в продължение на няколко минути, така че той твърдо приклеился (лепило за стъкло ще отнеме около 30 минути), начин на монтаж лесен и бърз (лепило в комплекта не са включени).

R

Продукти в категория