.

.

Вълшебна Бяла Перлена Хромирани Прах За Нокти С Твърд Блясък, Вълшебна Обвивка, Прах за Дизайн на Ноктите, Холографски Лед, Прозрачен Пигмент за Маникюр Aurora Moonlight с ?

Вълшебна Бяла Перлена Хромирани Прах За Нокти С Твърд Блясък, Вълшебна Обвивка, Прах за Дизайн на Ноктите, Холографски Лед, Прозрачен Пигмент

BGN 3.17
Продукти

【Нова актуализирана перлена пудра на прах за нокти】 1 * Прах за нокти под формата на мивки русалки + 1 * Порести пръчка за сенки за очиПерлена пудра на прах за нокти - това е усъвършенствана версия на неонови прах за нокти.Твърда захар е по-високо съдържание от ронлив, и представлява ультратонкую пигментную захар салонного качество.Нийл-арт чист цвета блестящ и елегантен, но не е монотонен, и изглежда много качествено. 【Качествен материал】 Прах за нокти Mermaid pearl е изработена от синтетична смола, безопасна и нетоксична.Глянцевитость е много прозрачна, и ще можете да усетите нейната нежност.Пигментная прах за нокти има прекрасна хромирано, голографическим и перламутровым ефект. 【Лесна употреба】 Първо можете да поддържате ноктите си чисти, второ, нанесете всяка лак за нокти на основния цвят, който ви харесва, след това нанесете лак no-clean, нанесете прах с блясък за нокти mermaid pearl, докато теглилки no-clean не е напълно суха, и, накрая, нанесете лепило no-clean. (Топло съвети : Бяла основа, може да създаде най-добрият огледален ефект на ноктите.Това също е чудесна възможност за създаване на уникални нокти. 【Идеален подарък】 Перлена пудра на прах за нокти е подходящ за употреба в ежедневния живот, работа, сватба, парти, на различни фестивали, както и в други случаи.Перлена пудра на прах Shell-лесно да се използва от обикновените хромирани прах за нокти, подходяща за начинаещи майстори на нийл арт, любители и професионалисти.Това е идеален подарък за съпруги, майки, сестри и други приятелки. 【Ефективно обслужване】 Като отговорен производител, ние обръщаме особено внимание на качеството на нашите продукти и опит за работа с клиенти.Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти и услуги, моля не се колебайте да се свържете с нас.Нашият екип ще ви предостави специализиран сервиз.Съдържание на опаковката : 1 Буркан твърда бяла прах за нокти под формата на миди и 1 порести пръчка.Характеристика : Прах за нокти е много тънка, затова е лесно да се приложи.Благороден темперамент не се нуждае от много видове декоративни цветя, просто е по-добре.Казва художникът маникюру. "наистина просто, но се набива в очите на всички". "след като го получите, вие ще станете зависими от него".

R

Продукти в категория