.

.

Куулейн Амперметър, Измерване на напрежение, Волтметър за постоянен ток, Двойно измерване на постоянен ток, Измерване на напрежение dc, YB4835VA DC0 ~ 100V 20A Вграден Метър А?

Куулейн Амперметър, Измерване на напрежение, Волтметър за постоянен ток, Двойно измерване на постоянен ток, Измерване на напрежение dc,

BGN 0.67
Продукти

【Характеристики】Корона амперометра е обичайната конструкция, т, тел за заземяване на измерительном края свързан с тел за заземяване на края на източник на захранване (с изключение на зададено измерване на изолация). 【Функция】 Корона волтметър за постоянен ток с потенциометром оразмеряване на напрежение, потенциометром калибриране на ток, ако има някаква грешка, можете да се калибрира с нея, защото е абсолютна грешка. 【Добре обмислен】Измерване на напрежение използва конструкция на автоматично преместване на десетичната точка. 【Добра производителност】 Този led тестер притежава силна защита от смущения и бърза честота на опресняване на дисплея. 【Прилагането на】Корона волтметър с пет кабели, свързване удобно, тя се използва за контрол на напрежението на батерията, за своевременно определяне състоянието на напрежението на батерията и за измерване на напрежение и ток на други продукти. 【Характеристики】Корона амперометра е обичайната конструкция, т., тел за заземяване на измерительном края свързан с тел за заземяване на края на източник на захранване (с изключение на зададено измерване на изолация). 【Функция】 Корона волтметър за постоянен ток с потенциометром оразмеряване на напрежение, потенциометром калибриране на ток, ако има някаква грешка, можете да се калибрира с нея, защото е абсолютна грешка. 【Добре обмислен】Измерване на напрежение използва конструкция на автоматично преместване на десетичната точка. 【Добра производителност】 Този led тестер притежава силна защита от смущения и бърза честота на опресняване на дисплея. 【Прилагането на】Корона волтметър с пет кабели, свързване удобно, тя се използва за контрол на напрежението на батерията, за своевременно определяне състоянието на напрежението на батерията и за измерване на напрежение и ток на други продукти.Спецификация : Обхват на измерване напряжения0 ~ 99,9 В Резолюция 0,01 В (10 A) Скорост на измерване ≥ 500 ms/времяточность измерване на 1% (± 1 думата) Минимално захранващо напрежение + 3,5 Максимално захранващо напрежение + 30 В Работна температура-10 ~ + 65 Работна влажность10 ~ 80% (без кондензация) Работно давление80 ~ 106 кПаСветовая экспозицияпримечание : захранващо Напрежение (м без изолация) : DC3.

R

Продукти в категория