.

.

Удължителен кабел с дължина 3 посоки 50 фута, Ивица с няколко Розетки, Защитен от атмосферни влияния тел SJTW 16AWG, 24 фута от край до вилици, За помещения на открито, на Ла?

Удължителен кабел с дължина 3 посоки 50 фута, Ивица с няколко Розетки, Защитен от атмосферни влияния тел SJTW 16AWG, 24 фута от край до вилици,

BGN 24.06
Продукти

Общ тел 50 метра (11'+13+13+13').Дължина на основния кабел с приставка адаптер е 11 метра.Всеки от 3 разширители на кабела е с дължина 13 метра. Предвижда дължина 24 метра от източника на захранване до устройството от захранването. 26 фута между устройства от захранването.Нашият тежкотоварни, устойчив на атмосферни влияния многопосочен кабел 16 калибър, предназначени за вътрешна / външна употреба.Пълнители с разделител по-голяма дължина са идеални за използване с устройства или допълнителни разширения, разположени далеч един от друг.Използвайте на открито или на закрито, за захранване на различни места, от един източник, без използването на множество кабели, адаптери и контакти!Просто включете в единият край в електрически контакт и използвайте характеристика на полиграфическото контакти за свързване на коледните гирлянди, ландшафтни проекти или всичко, което изисква захранване на три места едновременно. 13 Ампера, 1625 W, 125 vac. Заземленные трехконтактные контакти с капаци, за да получат защита от атмосферни влияния.Сигурност : Нашите пълнители отговарят на стандарта UL, имат подсилена с шипове и защитни капачки на контакти за защита на кабела от атмосферни влияния.Температурен Диапазон : от -40 ° F до +140 ° F. Доживотна гаранция : Digital Energy произвежда качествени електронни аксесоари от 1999 година! Удовлетворението на клиентите е наш основен приоритет, така че, моля, не се колебайте да се свържете с нас с всякакви въпроси или озабоченностями.Всички продукти на DE surge се предлага с доживотна гаранция и безпроблемно възстановяване!.

R

Продукти в категория