.

.

Греди за изграждане на миглите WineRozi 48 Греди Индивидуални мигли Леки, Тънки Снопчета ръчно изработени Фалшиви мигли (Gerbera-C-10mm)

Греди за изграждане на миглите WineRozi 48 Греди Индивидуални мигли Леки, Тънки Снопчета ръчно изработени Фалшиви мигли (Gerbera-C-10mm)

BGN 3.90
Продукти

[ПОЛУЧАВАТЕ КЛАСИЧЕСКИ СТИЛ] създадохме този тава за мигли с 48 греди в полето, и миглите са изработени в един от най-класическите стиловеДва различни огъване (C / D) и четири различни дължини (14.16) са направени, за да може всеки да може да избере любимите си мигли, доколкото това е възможно. [Перфектно КАЧЕСТВО] Касетъчни мигли Wine Rozi изглеждат истински, а не пластмасови и с дължимата грижа може да се използва повторно.Лесно да се прибира, и тези отделни мигли няма да бъдат счупени при изваждането им от субстрата пинсети.Наращенные снопчета мигли са подходящи за начинаещи.Меки, леки, вегетариански, без възли и матово-черен. [ЛЕСНА ЗА УПОТРЕБА] Нанесете лепило за мигли в корените на миглите.След това, поставете на фалшиви мигли на вашите собствени мигли.Независимо от това, ползват се външни миглите по-рано или не, можете да започнете бързо работа. [МНОГОКРАТНО] дали ще Отидете някъде с приятели или посещение на сватба, тези мигли ще помогнат за повишаване на вашите очи и да завършат образ.Независимо дали го използвате за себе си или подарявате на някой друг, това е чудесен избор. [ПОСЛЕПРОДАЖНАЯ гаранция] Ние сме специализирани в производството на фалшиви мигли и инструменти, качеството е гарантирано.Ако не сте доволни от нашите продукти, можете да кандидатствате за възстановяване на средства.Или можете да ни дадат своите предложения и коментари, за да ни помогне по-добре да ви служи. [ПОЛУЧАВАТЕ КЛАСИЧЕСКИ СТИЛ] създадохме този тава за мигли с 48 греди в полето, и миглите са изработени в един от най-класическите стилове.Два различни огъване (C / D) и четири различни дължини (14.16) са направени, за да може всеки да може да избере любимите си мигли, доколкото това е възможно. [Перфектно КАЧЕСТВО] Касетъчни мигли Wine Rozi изглеждат истински, а не пластмасови и с дължимата грижа може да се използва повторно.Лесно да се прибира, и тези отделни мигли няма да бъдат счупени при изваждането им от субстрата пинсети.Наращенные снопчета мигли са подходящи за начинаещи.Меки, леки, вегетариански, без възли и матово-черен. [ЛЕСНА ЗА УПОТРЕБА] Нанесете лепило за мигли в корените на миглите.След това, поставете на фалшиви мигли на вашите собствени мигли.

R

Продукти в категория