.

.

TOPINCN 400CC Съединител за пистолети за смазване на Високо Налягане, Съединител за пистолет за грес за тежки условия на работа, Быстроразъемный Съединител За смазване, ?

TOPINCN 400CC Съединител за пистолети за смазване на Високо Налягане, Съединител за пистолет за грес за тежки условия на работа, Быстроразъемный

BGN 3.00
Продукти

ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ - С помощта на една машина, робот, багер, булдозер, кораб, различни автомобилни и тракторни части може да реши много задачиУДОБЕН ЗА УПОТРЕБА - този мощен съединител за смазване осигурява комфорт през целия ден, лекота на работа и спестяване на труда.Текстура connector за смазване увеличава триенето сигурност.Жълта боя лесно да се почистват и да намерят.НАДЕЖДНА РАБОТА - Промишлени сальниковое уплътнение предотвратява теч на масло.Голям буталото по-бързо произвежда масло.Осигурява чудесен опит за използване.ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ от ВИСОКО СТОМАНА - Конектор за смазване на високо налягане, изработени от високо стомана и притежава висока износоустойчивост и дълготрайност.УПЛЪТНЕНИЕ на БУТАЛОТО ВИСОКО НАЛЯГАНЕ - Подобри конструкцията на буталата е с високо налягане с о-пръстен, за да се предотврати изтичане на грес при периодично да се прилага. Лесен за използване : Мощен съединител за смазване осигурява адекватно ниво на комфорт в рамките на деня, лекота на работа и спестяване на труда.Консистентная мазнините увеличава сигурно триене.Жълта боя лесно да се изчисти и да се намери. Широки области на приложение : С помощта на една машина, робот, багер, булдозер, кораб, различни автомобилни и тракторни части може да реши много задачи. Печат на буталото високо налягане : Укрепите конструкцията на буталата е с високо налягане с о-пръстен, за да се предотврати изтичане на грес при периодично да се прилагат. Надеждна работа : индустриален сальниковое уплътнение предотвратява теч на масло.Голям буталото по-бързо произвежда масло.Осигурява чудесен опит за използване. Спецификация : Вид на продукта : Конектор за смазване Материал : высокоуглеродистая стомана Тегло : около 1048 г / 2,3 килограма на Буталото : стандартен однопоршневой Начин за презареждане на масло : Высасывайте масло от бъчви с масло на съединителя за смазване на буталото Диаметър : прибл. Диаметър на тръбите 8 мм / 0,3 инча : прибл. 56 мм / 2,2 Диаметър : 400 cc Приложение : Робот, багер, булдозер, кораб, различен автомобил, тракторные Запчастиупаковочный лист : 1 x двигателят е с мазителна муфта4 x Аксесоари.

R

Продукти в категория