.

.

Станция за измиване на очите, Смесител за измиване на очите за закрепване на мивката, Въртяща се на 360 ° станция за измиване на очите с капаци, Быстрооткрывающийся к?

Станция за измиване на очите, Смесител за измиване на очите за закрепване на мивката, Въртяща се на 360 ° станция за измиване

BGN 2.67
Продукти

【Професионални стандарти】 : Станция за измиване на очите съдържа два слоя филтри и дизайн с две дюзи, които могат ефективно филтрира примеси във водата, за да намалят налягането на водата и ви гарантира мека и комфортна на притока на водаПо-удобно за очите ви. 【Лесна инсталация】 : Смесител за измиване на очите идва с две безплатни карти (15/16"-27,13/16"-27).Той има вътрешна резба 55/64 "-27 в корпус, който може да превърне всеки кран с подвижен аератор в отбивка станция за измиване на очите и няма да се отрази на нормалната работа на оригиналния чешмата. 【Не трябва да чакам на завоя на& 360 ° 】 : активиране в рамките на 1 секунда, позволява бързо изплакнете очите и лицето, просто завъртете бутона, за миг водата.Незабавно помогнете да отмие мръсотията от лицето или очите.Въртящ се на 360 ° чучур може да се регулира под удобен за вас ъгъл. 【Подобряване на качеството на】 : Стандарт ANSI Z358.1 и икономичност.Тази професионална станция за измиване на очите прие строг производствен одит, всеки детайл е тествана хиляди пъти. широко се използва в химически заводи, училища, лаборатории, къщи и други необходими места. 【Доживотна гаранция за качество Станция за измиване на очите】 : 100% възвръщаемост.Ако имате някакви недоволство стока, моля свържете се с нас по електронната поща, ние можем да ви предоставим нов или пълно възстановяване на средствата.Доживотна гаранция в рамките на няколко дни, за защита на вашите права! (Забележка : Този миксер за измиване на очите не може да се свърже с выдвижному кран, кран, с помпа или кран за баня). 【Професионални стандарти】 : Станция за измиване на очите съдържа два слоя филтри и дизайн с две дюзи, които могат ефективно филтрира примеси във водата, за да намалят налягането на водата и ви гарантира мека и комфортна на притока на вода.По-удобно за очите ви. 【Лесна инсталация】 : Смесител за измиване на очите идва с две безплатни карти (15/16"-27,13/16"-27).Той има вътрешна резба 55/64 "-27 в корпус, който може да превърне всеки кран с подвижен аератор в отбивка станция за измиване на очите и няма да се отрази на нормалната работа на оригиналния чешмата. 【Не трябва да чакам на завоя на& 360 ° 】 : активиране в рамките на 1 секунда, позволява бързо изплакнете очите и лицето, просто завъртете бутона, за миг водата.

R

Продукти в категория