.

.

Мини-Урни QTT за човешкия пръст, Урни за Кремация възрастни, Урни за Погребение праха, Кошчета за домашни любимци или деца, Творчески, Трайни, Херметически затворени ?

Мини-Урни QTT за човешкия пръст, Урни за Кремация възрастни, Урни за Погребение праха, Кошчета за домашни любимци или деца, Творчески,

BGN 0.67
Продукти

❤РАЗМЕР : Височина : 11,2 см, Ширина : 11,8 м, обемът на водата е около 700 мл ❤FIT : Нашите сувенири ще ви позволи да споделят спомени от вашите близки, с приятели.Чудесно, за да споделя тялото си със семейството си или с приятели.Тя може да се използва за съхранение на кремирани останки на кучета, котки или домашни любимци. ❤КАЧЕСТВО : Изработка и тази изискана работа са невероятни и ще бъде изградена памет за хора, които обичам, за хората, които обичате, точно като продължаване на живота с urn, като се използват висококачествени урни за съхранение на света, това е уважение към тях. ❤Материал : Керамичен материал, без винт на капака, изработен от здрава керамика и нетъкан текстил покритие за запазване на блясъка и стягане. ❤ПРЕДИМСТВА : В сравнение с традиционните метални изделия, той има очевидни предимства.Керамика може да се съхранява дори 1000 години, който е много подходящ за украса и за погребение. ❤РАЗМЕР : Височина : 11,2 см, Ширина : 11,8 м, обемът на водата е около 700 мл. ❤FIT : Нашите сувенири ще ви позволи да споделят спомени от вашите близки, с приятели.Чудесно, за да споделя тялото си със семейството си или с приятели.Тя може да се използва за съхранение на кремирани останки на кучета, котки или домашни любимци. ❤КАЧЕСТВО : Изработка и тази изискана работа са невероятни и ще бъде изградена памет за хора, които обичам, за хората, които обичате, точно като продължаване на живота с urn, като се използват висококачествени урни за съхранение на света, това е уважение към тях. ❤Материал : Керамичен материал, без винт на капака, изработен от здрава керамика и нетъкан текстил покритие за запазване на блясъка и стягане. ❤ПРЕДИМСТВА : В сравнение с традиционните метални изделия, той има очевидни предимства.Керамика може да се съхранява дори 1000 години, който е много подходящ за украса и за погребение.Марка : QTTOverview керамични гробна урна Художници през годините упражняват, за да овладеят техники, които успешно създават красиви керамични изделия.Благодарение на своите изключителни и дълга история керамика е претърпял развитие, което я превърна в умело обработен материал, използван днес.Технологии, използвани при използването му, са преки потомци на тези, които са били измислени преди хиляди години, и неговата еволюция е надарен с нас красотата и искусную работа, които виждаме сега.

R

Продукти в категория