.

.

Червени Фризьорски ножици, ножици за стригане, Филировочные Ножици, Професионални Ножици за човешки косъм (Цвят: 2 бр., за да добавите калъф H)

Червени Фризьорски ножици, ножици за стригане, Филировочные Ножици, Професионални Ножици за човешки косъм (Цвят: 2 бр., за да

BGN 15.34
Продукти

【Характеристики】 Ножици за подстригване произведени от висококачествена неръждаема стомана, с остри, топлоустойчиви, устойчиви на корозия, не изчезват и имат гладка повърхност 【Предимства】Ножици имат широк спектър от функции.Те могат да намалят както човешка коса, така и за домашни любимци. 【Удобен 】 Ергономичен дизайн, изискан и лек, намаляване на натиска върху китките, лактите и дланите. 【Ергономия】 Нашите ножици за подстригване много подходящи за фризьорски салон, както и за домашни любимци. 【Повече възможности】Можете да си купите по-красиви фасоны и модели в магазина, за да ви предостави повече възможности за избор. 【Характеристики】 Ножици за подстригване произведени от висококачествена неръждаема стомана, с остри, топлоустойчиви, устойчиви на корозия, не изчезват и имат гладка повърхност. 【Предимства】Ножици имат широк спектър от функции.Те могат да намалят както човешка коса, така и за домашни любимци. 【Удобен 】 Ергономичен дизайн, изискан и лек, намаляване на натиска върху китките, лактите и дланите. 【Ергономия】 Нашите ножици за подстригване много подходящи за фризьорски салон, както и за домашни любимци. 【Повече възможности】Можете да си купите по-красиви стилове и модели в магазина, за да ви предостави повече възможности.0/'/' Фризьорски ножици Japan 440 C 62 HRC за филировки/машина за рязане 1 бр. или 1 двойка Описание (1) Име : Професионални фризьорски ножици (2) Дължина : 6.0 инча (около 17.5 см) (3) Качество : 1 бр. или 1 чифт (2 броя) (4) Материал : неръждаема стомана Japan 440c (5) Твърдост : 62 HRC (6) Цвят : като на следните реални снимки : (7) Бихме могли да се коригира лого на вашата собствена марка, вие трябва да ни изпратите вашите файлове с логото (съдържащи изображението на лого и думи), или може да направи за вас, без никакво лого на ножницах, или ще ви ножици под формата на лого на марката в следните снимки!.

R

Продукти в категория