.

.

FAFKLF Професионален Цифров Тример За Коса Многофункционална Машина За Подстригване Акумулаторна Електрическа Машинка За оформяне на Брада, Машина За Подстригване ?

FAFKLF Професионален Цифров Тример За Коса Многофункционална Машина За Подстригване Акумулаторна Електрическа Машинка За оформяне

BGN 3.33
Продукти

Професионално преносимо нож от титан и керамика, с висока точност, може да се пере острието и мощен мотор позволяват бързо и отрежете косата, косата не се заби и не увреждат кожата.Вградена литиево-йонна батерия с капацитет 600 mah, бързо зареждане, след 1 час, пълно зареждане може да се използва непрекъснато в продължение на 60 минути. безжично устройство с двойна употреба, двойно напрежение 110-240 v, удобно за носене, може да се използва за пътуване.Идеален за мъже, а също и за деца, възрастни, професионален фризьор и т. Професионални преносимо нож от титан и керамика, с висока точност, може да се пере. острието и мощен мотор позволяват бързо и отрежете косата, косата не се заби и не увреждат кожата.Вградена литиево-йонна батерия с капацитет 600 mah, бързо зареждане, след 1 час, пълно зареждане може да се използва непрекъснато в продължение на 60 минути. безжично устройство с двойна употреба, двойно напрежение 110-240 v, удобно за носене, може да се използва за пътуване.Идеален за мъже, а също и за деца, възрастни хора, професионални фризьори и т. Функция : С цифрова led дисплей, показващ оставащото ниво на заряд на батерията отделно в милиметри и минути.Дизайн с ниско ниво на шум, липсва звук, пронзающий ушите. 4 приставка-гребен улесняват и правят прическа по-точна.Материал на корпуса : неръждаема стомана + ABS + led екран Материал на острието : титан + керамика Вход : 110-240 v 50/60 Hz Изход : DC 5 v и 1000 ма Мощност : 5 W Време за зареждане : 1 час Време за ползване : 60 минути от Размера на машинки за подстригване на косата : 17 * 3,7 см Тегло : 580 гр Удобен за носене.

R

Продукти в категория