.

.

Комплект кухненски Ножове X-CESSOIRE, 8 теми, от Неръждаема Стомана, Премия за Качество, могат да се Мият в съдомиялна машина, Титановая Неръждаема Стомана, мека гумена д?

Комплект кухненски Ножове X-CESSOIRE, 8 теми, от Неръждаема Стомана, Премия за Качество, могат да се Мият в съдомиялна машина, Титановая Неръждаема

BGN 18.66
Продукти

На ръба на острието : зазубреннаяМатериал дръжка : полипропилен повишена мекота.Комплект от 8 теми.Могат да се мият в съдомиялна машина.Титановая неръждаема стомана.Лесно и безопасно нарязани. ?????????-????? ????? : Комплект ножове изработени от неръждаема стомана за защита от корозия.Неръждаема стомана никога не ръждясва и може да се използва в продължение на дълго време. ?????? ???? : Този нож е снабден с трайни гумирани дръжка за надеждно улавяне.Ергономична ръкохватка осигурява комфорт и сигурност в обращение. ?????-????? ????? ??? : Ние се стремим да подобрите своя кулинарен опит, с помощта на нашия набор ножове от световна класа.Дизайн, разработен от нас е с 40-годишен опит в производството на. ????? ???? : Красив нож от неръждаема стомана, идеален за подарък за нов дом, в нов дом, сватбени подаръци, коледни подаръци и т., Практичен идеален избор за семейства, любовници и приятели, които обичат да готвят. ???? ???? : Комплект кухненски ножове от неръждаема стомана за лесно и бързо почистване.Моля, изплакнете с нож вода след всяка употреба, просушивайте му, а след това се съхранява за удължаване на срока на служба.

R

Продукти в категория