.

.

Healeved/ 3 Блузи, Коледна Декорация, Детски Декор, Пухкави Почистващи Средства за тръби, Аксесоари за самостоятелно приготвяне, Инструменти За Коледното Тел, Плюшен Пл?

Healeved/ 3 Блузи, Коледна Декорация, Детски Декор, Пухкави Почистващи Средства за тръби, Аксесоари за самостоятелно приготвяне, Инструменти

BGN 8.46
Продукти

Проект за почистване на тръби : Изработен е от качествен материал, основните тръби, подходящи за игри на децатаДекор от стъблата на шенилна : Изработен е от плат и железен материал и се поддава на къдря.Цветна пръчка : Страхотни играчки за деца, юноши, деца, с които може да е забавно да се играе.Детски скручивающийся прахосмукачка : декор под формата на цвят, което го прави още по-красива. Гигантска прахосмукачка за тръби : отлично украса за парти по случай рождения ден.Много пъстра, и за всички diy проект.Списък на опаковки, 3 струни x щеки Особености - Материал : желязо, плюшен плат за почистване на тръби. - Цвят : Лилаво, синьо, оранжево художествен пречиствател за тръби. -Размер : Около 30x0,5x0,5 см / 11,79x0,19x0,19 инча изделия за почистване на тръби за деца. - Цветни скручиваемые пръчки помагат за създаването на художествени проекти и раскрепощать детско въображение в проекта за почистване на тръби. - Стимулируйте вашите деца способности и творчески способности за почистване на тръби с ръце. - Използвайте този комплект за занаяти собствените си ръце, за създаване на специални теми, заедно със своите приятели и семейството си от синельных пръчки. - Изработен е от плат и железен материал, издръжлив и скручиваемый пречиствател за празнични тръби. - Пълно задоволяване на вашите различни нужди в производството на занаяти като собствени изделия, кукли, зверушки, колиета и др плюшено пречиствател за тръби.Информация за продукти и Домашно приготвени ленти-приспособления Този комплект за бродерия остави у децата щастливо детство, като със собствените си ръце изделия, кукли, зверушек, колие и т., Производство на инструменти за създаване на собствени творби на децата си с помощта на този комплект също така стимулира въображението и творческите умения на вашите деца. средство за почистване на тръби fuzzy Продукт представлява набор от аксесоари за бродерия, който е подходящ за съвместно вземане на diy приятели и членове на семейството, и това ще засили приятелството си.

R

Продукти в категория