.

.

Магнитен квадратен калъф ANHONG е Съвместим с iPhone 13 Pro 6,1 инча 2021, 【Кристално чист】 устойчив на удари калъф Работи с безжично зареждане MagSafe, не пожълтяват благодарени?

Магнитен квадратен калъф ANHONG е Съвместим с iPhone 13 Pro 6,1 инча 2021, 【Кристално чист】 устойчив на удари калъф Работи с безжично

BGN 7.49
Продукти

【Калъф за i Phone 13 Pro 6,1 инча】 Уникална модерна квадратна форма, специално разработена за iphone 13 Pro 6,1 инча 2021 и не е съвместима нито с какви други моделиМоля, потвърдете модела на телефона преди закупуването. 【Магнитна магическа】, Благодарение на вградения мощен магнит калъф за i Phone 13 Pro няма да падне, независимо от това, как той се върти, е надарен с превъзходни адсорбционной способност и е съвместим с всички аксесоари Mag Safe и безжични честота устройства от трети страни, сертифицирани Qi, а също добре се съчетава с аксесоари за телефони, като чанти, батерии, дръжка за телефони, автомобилни стойки и др.Идеално подравнени магнит автоматично осигурява по-сигурна зареждане без влияние на сигнала. 【Кристално чист и антижелтый】 В комбинация с корпус от TPU премиум-клас Bayer и изключително чист колаген заден панел от твърдия КОМПЮТРИ, на корпуса на i Phone 13 Pro става кристално чисти, напълно запазва оригиналния цвят "без мътност", ефективно се противопоставя на петна и пот, с времето не става по смели и жълто. 【Технология защита на целия корпус】 Релеф на рамката отпред и стърчащи издатини по предпазват ъглите на екрана или обектива на фотоапарата от удари и надраскване.А квадратни край с мека подплата от TPU осигуряват допълнителна защита от падане или други удари, а също така позволяват лесно обличане и свали защитното фолио от екрана. 【Гаранция】 ANHONG ви гарантира гаранция от една година и през целия живот за обслужване на клиенти на премиум-клас, което прави покупката на абсолютно без риск. 【Калъф за i Phone 13 Pro 6,1 инча 】 Уникална модерна квадратна форма, специално разработена за iphone 13 Pro 6,1 инча 2021 и не е съвместима нито с какви други модели.Моля, потвърдете модела на телефона преди закупуването. 【Магнитна магическа】, Благодарение на вградения мощен магнит калъф за i Phone 13 Pro няма да падне, независимо от това, как той се върти, е надарен с превъзходни адсорбционной способност и е съвместим с всички аксесоари Mag Safe и безжични честота устройства от трети страни, сертифицирани Qi, а също добре се съчетава с аксесоари за телефони, като чанти, батерии, дръжка за телефони, автомобилни стойки и др.

R

Продукти в категория