.

.

Звукови Фигурки, Играчки с Подвижни панти Височина 5 инча, Сладък Звук Вечерни Аксесоари, подаръци за деца (опаковка от 8 броя)

Звукови Фигурки, Играчки с Подвижни панти Височина 5 инча, Сладък Звук Вечерни Аксесоари, подаръци за деца (опаковка от 8 броя)

BGN 1.33
Продукти

Изработен е от висококачествен PVC, в екологично чист и нетоксиченТези сладки фигурки ще стане хубава обстановка за парти по случай рождения ден. фигурки на малки по размер, лесно да ги носите със себе си и да играе. повече от 4,72-5 сантиметра всяка.Идеално за колекция, украса торта, украса на масата и тематични партита.Отличен избор за подарък за рожден ден за децата си, приятелите и семейството си.Изработен е от висококачествен PVC, в екологично чист и нетоксичен.Тези сладки фигурки ще стане хубава обстановка за парти по случай рождения ден. фигурки на малки по размер, лесно да ги носите със себе си и да играе. повече от 4,72-5 сантиметра всяка.Идеално за колекция, украса торта, украса на масата и тематични партита.Отличен избор за подарък за рожден ден за децата си, приятелите и семейството си.Пратката включва : 8 фигури в пакет Размер : около 4,72-5 инча височина Препоръчителна възраст : за деца от 3 години Чудесен набор от игри за деца и идеален подарък за феновете!Този комплект е отличен за тематични звукови партита, и всички те са с добро качество, без остри ръбове, така че децата могат безопасно да се играе с тях като с играчки.Всички фигурки са добре изпълнени, с приятни цветове и отличителни характеристики, както движещ връзка ги прави привлекателни за украса.

R

Продукти в категория