.

.

Цифрово Измерване на влажността и температурата MS6508 Ръчен Преносим Термометър Влага Монитор с точка на Оросяване и осветление Влажна лампи, LCD-дисплей за Ежедневи?

Цифрово Измерване на влажността и температурата MS6508 Ръчен Преносим Термометър Влага Монитор с точка на Оросяване и осветление

BGN 31.22
Продукти

[Ергономичен дизайн] М е с ергономичен дизайн и защитно кобур, удобно да държи на тях им е удобно да се ползватКапацитивен сензор за бързо реагиране с откручивающейся защитно покритие. капацитетът на съхранение на записите 99. [Мощен] Този сензор за влажност на въздуха може да показва три вида температура : температурата на околната среда, температурата на точката на оросяване, температурата на влажна лампи.Температурен Диапазон на околната среда : от -20 до60 ° C (от-4 до 140 ° F) температурен диапазон влажна лампа : от -20 до 60 ° C (от-4 до 140 ° F) температура на точка на оросяване : от -50 до 60 ° C (от -58 до 140 ° F). [Дисплей] Този термометър е снабден с двоен дисплей влажност и температура с подсветка, за да е ясен четене, така че той може да показва влажност и температура едновременно. [Функция] от влага и температура 2 в 1 има много полезни функции, включително Мин., задържане на данни, функция индикатор за ниско ниво на зареждане, батерия и функция за автоматично изключване.

R

Продукти в категория