.

.

Поставка за зарядно устройство VHBW и зарядно устройство за Slavi Slimline Pro Литиево-йонна акумулаторна Машинка за подстригване с Т-Образно острие 32400 32475 32490 Подмяна поста?

Поставка за зарядно устройство VHBW и зарядно устройство за Slavi Slimline Pro Литиево-йонна акумулаторна Машинка за подстригване с Т-Образно

BGN 15.19
Продукти

Замяна поставка за зарядното устройство на slavi slimline pro li съвместима с литиево-йонна машинка за подстригване на Slavi 32475 Slimline Pro с Т-образно острие; машинка за подстригване на Slavi 32490 Slimline Pro с литиево-йонна Т-образно острие; машинка за подстригване на Slavi 32400 Slimline Pro с литиево-йонна Т-образно острие; Wi-машинка за подстригване на Slavi Slimline Pro GTX # 32690 【Моля, уверете се, че на върха има кръгла форма бъчви】 Забележка : ❌❌❌ Не и за : Самобръсначка Slavi TS-1 Изход : 5v 1 A, който е съвместим с 4,9 На 500 мА; Докинг станция за зарядното устройство на Slavi trimmer дължина от 6 фута достатъчно за използване в затворени помещенияПремахване на крайните карта без деформация осигуряват по-голяма практичност и устойчивост на извивката. 【Аккуратная и лесно зареждане на】 : Монтирането на машинката на Slavi в поставка за зареждане 77511, няма загроможденных кабели.Конструкцията на дъното предпазва от падане и сблъсък на оборудване, предпазва пишеща машина за рязане на Slavi по време на зареждане. зарядно устройство за подстригване на Slavi може да бъде разделена на зарядно устройство и зарядно устройство.Вземете малко зарядно устройство отделно, за да направи пътуването лесно и по-щастлив. 【Поставка за зареждане Safety s за slavi slimline pro li минава през множество тестове за безопасност и достъпност.Ние гарантираме, че нашето зарядно устройство slavi ще ви зареди си машинка за подстригване на slavi толкова ефективно, колкото и оригинално зарядно.И това е сменное зарядно устройство за подстригване на Slavi сертифициран от UL, CE, FCC, Ro HS със защита от пренапрежение, претоварване на работен ток и късо съединение. 【Че получавате】 : 1 * Замяна поставка за зареждане на Slavi 77511 и адаптер за зарядно устройство 5 В променлив ток. Възстановяване в рамките на 30 дни след отказ от отговорност, 12-месечен безпроблемно споделяне и нашето приятелско обслужване на клиенти.

R

Продукти в категория