.

.

ViaGasaFamido 6 бр. строително дърводелски молив за зареждане 2,8 мм молив за зареждане маркиране Набор от инструменти за чертане строителни чертежи на дърво механичен (че?

ViaGasaFamido 6 бр. строително дърводелски молив за зареждане 2,8 мм молив за зареждане маркиране Набор от инструменти за чертане

BGN 1.00
Продукти

6 бр в опаковка : 6 бр. пълнители моливи carpenter, както и голям брой значително ще опрости замяна.Бензиностанция моливи : Специално разработена за моливи за обработка на дървесина, пълнежа е по-добре да се улесни обработката и ще повиши точността.Широко приложение : Позволява да се използва широко за рисуване и писане върху метал, пластмаса, стъкло, дърво, хартия и много други материали.Добре обмислен дизайн, Благодарение на дължина 120 мм, диаметър 2,8 mm и е тънък наконечнику работи на труднодостъпни места, много лесно, и при това да не се замърсяват ръце.Сигурна употреба : Водоустойчив наставка HB carpenter осигурява ясни линии за маркиране и чертане, че ще повиши вашата ефективност. Зареждане на молива : Специално разработена за моливи дограма, бензиностанция-добре ще улесни работата и ще повиши точността. Сигурна употреба : Водоустойчив наставка HB carpenter зареждане осигурява ясни линии за маркиране и чертане, че ще повиши вашата ефективност. Добре обмислен дизайн, Благодарение на дължина 120 мм, диаметър 2,8 mm и е тънък наконечнику работи на труднодостъпни места, много лесно и не запачкает ръце. Широко приложение : осигурява широко приложение при рисувах и писмо върху метал, пластмаса, стъкло, дърво, хартия и много други материали. в опаковка : 6 бр. пълнители моливи carpenter, както и голям брой значително ще опрости замяна.Параметри : Тип на продукта : строително дърводелски молив за презареждане Модел : hb пакет включва : 6 x строително дърводелски молив за зареждане 1 x Кутия за съхранение.

R

Продукти в категория