.

.

OUNONA 2 бр., Кофи за Боклук, Мивка, Перфоратор, Окачен Пелена, Автомобилни, Висящи Преносим Стенен Контейнер за Хранително Компост, с полукръгла Контейнер, Шкаф за реци?

OUNONA 2 бр., Кофи за Боклук, Мивка, Перфоратор, Окачен Пелена, Автомобилни, Висящи Преносим Стенен Контейнер за Хранително Компост,

BGN 0.33
Продукти

КУХНЕНСКО КОФА за КОМПОСТ - Изработено от висококачествена пластмаса, който е здравПодвесное кухненско кофа за боклук-1 бр. стенен държач за боклук, малко домашно кофа за боклук, преносимо кошче за боклук. Кухненски кош за отпадъци-Лесният кошчето за кухня стенен дизайн, подходящ за всяка стая в дома или офиса.Кошчетата за кола - Пълзяща запечатани на кутията е изработена от дебел материал ABS, покриване на герметична, което позволява ефективно премахване на миризмата, а също е добър мусорным кофа за кучета.КОНТЕЙНЕР ЗА БОКЛУК - стенен дизайн за всяка стая в дома или офиса.Държач за съхранение.Пратката включва 2 x кофата за боклук, Особености -Монтиране на кошче за боклук, не е необходимо да се навежда и спестяване на усилия декоративно кошче за боклук. -Сгъсти материал, издръжлив, устойчив на падане, много практично кухненско кофа за боклук. -Размер : 23,50 X20,00 X14,00 см. / 9,24 X7,86 X5 Пластмасова кофа за компост. - и изящна изработка изработка ще ви изискан и луксозен жизнен опит, поставено в кофа за боклук в тоалетната. -Материал : Пластмасови автомобилни кофа за боклук -Лесен за инсталиране, може да бъде окачен на стената, за да спестите място в коша за боклук. -Добра работа, полирана гладка повърхност, удобен на пипане кофа за боклук.Описание на продукта Автомобилно кофа за боклук е подходящо за много места в дома си.кухненски кош за отпадъци Изберете за вашия дом, тя може да ви помогне много.кухненско кофа кофа за компост, Фина работа, гладко полиране, креативен дизайн, подвешивается на стената.подвесное кухненско кофа за боклук Е продукт представлява кофа за боклук, произведено от висококачествени материали, много практично и издръжлив на употреба.

R

Продукти в категория