.

.

TOYANDONA Изолирано Чанта за повиване Преносими уреди за пътуване Шишета за бебета Бутилка за кърма Бутилка за Хранене Термосумки Пътна Чанта За бебешки бутилки Термо?

TOYANDONA Изолирано Чанта за повиване Преносими уреди за пътуване Шишета за бебета Бутилка за кърма Бутилка за Хранене Термосумки

BGN 1.33
Продукти

Чанта за шишета за хранене-чанта за бебешки бутилки с каишка за ръка отстрани чанта, можете да я закачите на дръжката на количката, за запястью, много удобноИЗОЛИРАНИ ПАКЕТИ за БУТИЛКИ - цип на чанта-хладилник осигурява добра херметичност и изолация, а също така предпазва вашето мляко от въздействието на външни температури.ЧАНТИ за подгряване на шишета за хранене - са Изработени от висококачествени материали, полиестер, практични и трайни, им е лесно да се повреди, могат да бъдат за еднократна употреба.ЧАНТА-ХЛАДИЛНИК за бебешки бутилки - Можете да съхранявате малко соево мляко, напитки, сок, кафе и вода, когато отидете на екскурзия, на пазар, vi, Чанта за бутилки за хранене на бебета-Термосумка от полиэстерового материал, за да поддържа температурата в рамките на няколко часа, подходящ за използване на открито.Осъществяване на списък 1 х термосумка за бутилки с мляко Характеристики -Размер : 24,00 X8,00 X8,00 см. / 9,43 X3,14 X3 пътна чанта за бебешки бутилки. -Цвят : сив охладител за бутилки -Материал : Чанта за повиване от полиестер - Вътрешна термоизолация от полиестер позволява да запази температурата в рамките на няколко часа, подходящ за използване на открито в чантата за повиване, за хранене на детето. - Цип около чанти-на хладилника осигурява добра херметичност и изолация, а също така предпазва вашето мляко от повишаване на температурата на външния въздух. - Използване на висококачествени материали, полиестер, практични и издръжливи, им е лесно да се повреди, може да бъде по време на преносими чанта за бутилки с мляко. - За да бъдат подготвени нови родители с тази чанта, да дарят семейството и приятелите си с чантата за повиване на новороденото. - Не е лесно да се колебае, се отличава с добра здравина и еластичност, е удобно да се взема със себе си, можете да окачите на притежателя за бебешко шише с мляко в количка.Информация за стоки, Охладител за кърма Здрава конструкция с утепленной закрепване позволява по-добре да запази свежестта на мляко на вашето дете, поддържане на подходяща температура в продължение на няколко часа. опаковки за бутилки за кърма Леки на тегло и подходящи по размер, те могат лесно да виси на чанта или количка.

R

Продукти в категория