.

.

Метални Остриета Примамки Colorado Spinner Kit - 50ШТ Боядисани Нож Примамки за Производство на Спиннинговых инсталации Костур, Щука, Костур САМ Риболовни Примамки Аксесоар?

Метални Остриета Примамки Colorado Spinner Kit - 50ШТ Боядисани Нож Примамки за Производство на Спиннинговых инсталации Костур, Щука,

BGN 7.00
Продукти

Дизайн с леко завъртане дава възможност на лезвию се върти свободно под водата, създавайки пълно отражение и нестабилни всполохи на вода, привличащи гладни рибиТези ножове, за да спиннинга напълно подходящи за риболовците "направи си сам", занаяти, са идеални за риболов на пъстърва, костур, лососевой пъстърва, костур, синьо жабра, crappie, стоманена глава и т. Опаковка - Острието colorado по 50 бр. в пластмасова кутия. има 5 цвята, като всеки цвят по 10 бр., както и размера на 0,79 инча х 1,1 инча.Издръжлив материал - Нож спиннера са изработени от висококачествен метал. достатъчно силни, за да можете да ги използвате в продължение на дълго време.Повърхността е покрита с цветна боя.лесно привличане на повече риби.Уникален дизайн - подбрани многоцветья и модели осигуряват максимална производителност.Изкован дизайн ще отразява светлината на деня в няколко посоки, което позволява на вашата подхранка да се вижда с много по-големи разстояния.Широко приложение - блесна, която той притежава, се върти безупречно, можете да направите свои собствени примамки за риболов на костур, раиран костур, пъстърва и т., И те работят много добре.Осъществяване на своите ръце, можете да дадете воля на въображението си и да създаде някои невероятни риболовни примамки.Този комплект ножове лесно се побира и лесно се отстранява, можете да използвате острието на спиннербейтах, блеснах за риболов на пъстърва, блеснах buzzbait, вградени блеснах.Опаковка - Острието colorado по 50 броя в пластмасова кутия. на разположение 5 цвята, като всеки цвят по 10 броя, размера 0,79 инча х 1,1 инча.Издръжлив материал - Нож спиннера са изработени от висококачествен метал. достатъчно силни, за да можете да ги използвате в продължение на дълго време.Повърхността е покрита с цветна боя.лесно привличане на повече риби.Уникален дизайн - подбрани многоцветья и модели осигуряват максимална производителност.Изкован дизайн ще отразява светлината на деня в няколко посоки, което позволява на вашата подхранка да се вижда с много по-големи разстояния.Широко приложение - блесна, която той притежава, се върти безупречно, можете да направите свои собствени примамки за риболов на костур, раиран костур, пъстърва и т.

R

Продукти в категория