.

.

Комплект от 6 големи Мисок, макаронени изделия, Бяла Чиния за паста, Плитки Широки Кът Чаши, Комплект Сервировочных мисок, Порцеланови Салата за тестени изделия пре?

Комплект от 6 големи Мисок, макаронени изделия, Бяла Чиния за паста, Плитки Широки Кът Чаши, Комплект Сервировочных мисок,

BGN 1.33
Продукти

[Благородна и полезна] : Купа за тестени изделия изработени от висококачествен керамичен материал высокотемпературного печенеЗа разлика от други материали керамични чаши не съдържат вредни пластмаси, кадмий или олово. Никога не се притеснявайте за това, че вредните вещества, попадащи в храната си.Сейф за микровълнова фурна, миялна машина, фурна и хладилник. [Набор от мисок от 6 теми] : Този набор от мисок е 8 см в диаметър и 2 инча височина, а обикновена капацитет е 22 грама. На разположение 2 цвят : черен, бял. [Леки и издръжливи] : Тези купички за супа се различават компактен дизайн и гладки заоблени ръбове.Лесно се запази дори и на децата.Сверхпрочный и издръжлив материал с дълъг живот блокира усвояването на влага. [Штабелируемый и лесно моющийся] : Гладка повърхност на чашата, без да задънената улица пропуски, петна лесно се оставя лесно да попаднат във водата.Не е необходимо внимателно да се почиства и се съхранява, просто измийте и поставете стека или да поставите в шкаф за съдове вертикално.Стифиране плоска форма лесно се изхвърлят. [Универсални чаши за тестени изделия] : Това е идеалният избор, като купички за супа, на люспи, дори салата, паста, закуски, сладолед.Подходящ е за семейни вечери, за съхранение на продукти, готвене овесена каша за закуска, ресторантско обслужване, приготвяне на сосове за партита и празнични подаръци.Широко дъно е плоско в центъра и леко поднимающееся нагоре от двете страни, - идеална платформа за спагети с пространство за източване на сос по краищата.Изработен е от полезни керамични материали.Сейф за микровълнова фурна, миялна машина, фурна и хладилник.Тези купата универсальнее, отколкото можете да си представите.Основна купа в никакъв интериора на вашата кухня.Този набор от мисок идеален за приготвяне на паста с малко добавка на сос, супа и яхния, а също така и за подаване към много салати.Това, от което се получава добра купа за паста, в същата степен зависи от естетиката (най-купи, за това, като тестени изделия изглежда вътре в него), както и от полезността.Добро купа за паста трябва да бъде лесно има, но тя трябва също така да се допринесе за вашите тестени изделия изглеждаше красиво.

R

Продукти в категория