.

.

DOITOOL 2 бр. паста за Скоба в стил хип-хоп, Однозубые Тиранти, Блестящи Зъби, Украса За Зъби, Аксесоари за зъби (черен)

DOITOOL 2 бр. паста за Скоба в стил хип-хоп, Однозубые Тиранти, Блестящи Зъби, Украса За Зъби, Аксесоари за зъби (черен)

BGN 1.67
Продукти

За скобе има всичко, което ви трябва, за да блесне и да получите удоволствие от вашите златни зъби, без бюст банка!Носете го за фотография, видеозаснемане, в клуб или просто за всекидневна употреба.Може идеално да се обърне за всеки случай, такъв като костюм за Хелоуин, костюмированная парти, музикален концерт, парти по повод деня на раждане и т. И можете да го купите като подарък или изненада за вашия приятел, че ще бъде много забавно.Този зъбния материал придава на вашите зъби актуализиран вид, което те заслужават!.Описание, Изработени от фин латунного метал със златно покритие и не е лесно да избледнява. месинг се използва като основен метал за нашите продукти са трайни и тяхното трудно беше да се прекъсне.И ще ви позволи да се преработи, ако не се получи идеална за кацане от първия път!Носете го за фотография, видеозаснемане, в клуб или просто за всекидневна употреба.Характеристики - Цвят : черен. - Материал : Месинг. - Размер : около 1 x 0,8 x 0,8 виж - За скобе има всичко, което ви трябва, за да блесне и да получите удоволствие от вашите златни зъби, без нарушаване на банката!- Може идеално да се обърне за всеки случай, такъв като костюм за Хелоуин, костюмированная парти, музикален концерт, парти по случай рождения ден и т. - Този зъбния материал придава на вашите зъби актуализиран вид, което те заслужават!- Носете го за фотография, видеозаснемане, в клуб или просто за всекидневна употреба. - Също така можете да го купите като подарък или изненада за вашия приятел, че ще бъде много забавно.Опаковката включва 2 х зъбни брекета.

R

Продукти в категория