.

.

HomeBuddy Комплект за леене на корема при бременност - Комплект за леене на корема при бременност собствените си ръце, за бъдещи майки, Уникален комплект за леене на кор?

HomeBuddy Комплект за леене на корема при бременност - Комплект за леене на корема при бременност собствените си ръце, за

BGN 3.33
Продукти

? БЕЗОПАСНО - Лепенки, използвани в този комплект, здравно качество и са безопасни за беременного на коремаС набор от Home Buddy belly cast може безопасно да се създаде сувенири за спомен от бременността, без да излизате от дома си!. ? ЛЕСНА УПОТРЕБА - Този лесен за създаване на комплект за леене на корема идва с подробни инструкции, а също така стъпка по стъпка демонстрационным видео.Това е достатъчно просто да направите сами, въпреки че ръка за помощ може да се окаже полезна.- И!Почистване след създаването на сувенири за спомен - това е един лесен прохладна!. ? КОМПЛЕКТ за ДЕКОРАЦИЯ - Набор от Home Buddy за леене на корема за бременни идва с многоцветни пайети и други инструменти за декорация на гипс за бременни.Включете го в произведение на изкуството и гордо демонстрируйте като у дома си!. ? ИДЕАЛЕН за ДЕТСКАТА ДУША - използвайте го като подарък или част декор!Независимо от това е необходимо, ние ще ви предоставим теста за извайване на корема!Бременност и душ ще бъдат много по-забавно. ? СМИСЛЕН ПОДАРЪК - Този комплект за леене на корема по време на бременност е един от най-добрите подаръци бременна мама, за бъдещата мама!Весел и приятен за всички участници, този комплект за леене на гипс със собствените си ръце - интелигентен начин за създаване на сувенир, който винаги ще отбележат този важен момент!.Гипсови кърпички, Комплект за декорация.Гипсови кърпички, Комплект за декорация.

R

Продукти в категория