.

.

Zerodeko Мастило Бележник Набор от Рамки Тенис на Детски спомен Детска Рамка Детска рамка за снимка Детски Регистър на Сувенири Подарък Детски Комплект за отпечатъци ?

Zerodeko Мастило Бележник Набор от Рамки Тенис на Детски спомен Детска Рамка Детска рамка за снимка Детски Регистър на Сувенири Подарък Детски

BGN 2.67
Продукти

синтетичен материалТИТУЛЯР на детски снимки - можете да поставите в нея любимите си снимки, рамка за снимка, може да съхранявате вашите снимки.Декор за ДЕТСКА СТАЯ - Прост и елегантен дизайн е по-удобно да демонстрира, можете да го поставите навсякъде, където искате.РАМКА за снимки с ДЕТСКИ ЩАМПИ - награда за първата година от живота на детето Уникален начин за запазване на снимки ще ценни снимки на вашето дете, по-важни.МОМЕНТИ за СНИМКИ МИ на ПЪРВАТА ГОДИНА от ЖИВОТА - Рамка може да се превърне в украса на дома, а също така е подходящ за новородено.ДЕКОР на ДЕТСКА РАМКА за снимка - това може да бъде не само фоторамка, но и е идеално за декорация на работния плот.синтетичен материал.ТИТУЛЯР на детски снимки - можете да поставите в нея любимите си снимки, рамка за снимка, може да съхранявате вашите снимки.Декор за ДЕТСКА СТАЯ - Прост и елегантен дизайн е по-удобно да демонстрира, можете да го поставите навсякъде, където искате.РАМКА за снимки с ДЕТСКИ ЩАМПИ - награда за първата година от живота на детето Уникален начин за запазване на снимки ще ценни снимки на вашето дете, по-важни.МОМЕНТИ за СНИМКИ МИ на ПЪРВАТА ГОДИНА от ЖИВОТА - Рамка може да се превърне в украса на дома, а също така е подходящ за новородено.ДЕКОР на ДЕТСКА РАМКА за снимка - това може да бъде не само фоторамка, но и е идеално за декорация на работния плот.Осъществяване на списък 1 x фоторамка Функции-Можете да го използвате за показване на скъпоценни спомени по време на парти по повод рождения ден на вашето дете или в други случаи. -Материал : пластмаса, PVC, държач за детска снимки от плътна твърда хартия. -Използвайте като подарък на приятели и роднини на парти в чест на раждането на детето, за определянето на пола, нов дом, празничен подарък, подарък за първия рожден ден на дете, сватба и годишнина от раждането на детето. -Елегантна рамка за снимки за спомен ще бъде хубав подарък за първия рожден ден на детето. Рамка за снимки с отпечатък от ръка на новороденото. -Това е рамка за работния плот, можете да го сложите в спалнята, на масата или на лавица за книги в селски рамка. -Изящна изработка и добри материали осигуряват дълъг живот и перфектни детайли на притежателя за снимки baby memories.

R

Продукти в категория