.

.

Купа за хранене на кучета LaiaPets за храна или вода. Нескользящая изолация от неръждаема стомана. Поддържа топла и студена форма, устойчив на падане и е трайна. за вътр?

Купа за хранене на кучета LaiaPets за храна или вода. Нескользящая изолация от неръждаема стомана. Поддържа топла и студена форма,

BGN 15.27
Продукти

1 Нескользящий дизайн : Тези купички за кучета от неръждаема стомана са гумена основа, предотвращающую плъзгане и разливане, което улеснява по време на приема на храна за вашия пухкав приятел. Дълготрайност и лесна за почистване : Произведени от висококачествена неръждаема стомана, тези купи са устойчиви на корозия и лесен за почистване.Просто ги изплакнете с вода и сапун или да сложите в съдомиялна машина. Идеален размер за всички породи : Тези чаши се предлагат в два размера (32 унции / 64 грама) за кучета от всички породи и размери.От малки до големи, тези чаши са идеални за малки кученца от всякакъв размер. Безопасни за вашия домашен любимец : Тези чаши са изработени от хранително-вкусовата неръждаема стомана, което ги прави безопасни за използване на вашия домашен любимец.Повече не се притеснявайте за вредни химически вещества или пластмаси. Стилни и функционални, Благодарение на елегантния и модерния дизайн тези купички за кучета от неръждаема стомана ще изглежда страхотно във всеки дом.Те също са функционални и практични, което прави по време на приема на храна лесно, както за вас, така и за вашия домашен любимец.Представяме ви нашата нескользящую купа за домашни любимци от неръждаема стомана, предназначена за това, че по време на прием на храна при вашия приятел космати не е елементарно.Изработена от здрава, устойчива на корозия от неръждаема стомана, тази чаша е предназначена за дълъг живот.Нескользящее гумени дъното помага за задържане на купата на място, като предотвратява разливане и подхлъзване по време на хранене на вашия домашен любимец.Купата също могат да се мият в съдомиялна машина, и лесно се мият.Идеално както за хранене, така и за вода, тази купа е отлично подходящ за кучета и котки от всички размери.Осигурете на вашето кученце стабилно и безопасно хранене с помощта на нашата неплъзгащи купички за домашни любимци от неръждаема стомана.

R

Продукти в категория