.

.

Adorainbow 1бр Забавен Пълен Прическа на Китайския Бик Подпори Крава Възрастен Прическа Памук Година Великденският Карнавал Сувенири Очарователно Бижу Топло Декорати?

Adorainbow 1бр Забавен Пълен Прическа на Китайския Бик Подпори Крава Възрастен Прическа Памук Година Великденският Карнавал Сувенири

BGN 44.16
Продукти

Полипропилен памук и полиестерШапка за фотосесия за парти - очарователен cartoony дизайн на едър рогат добитък, той може да озарява парти, както и да ви топли.ЗАБАВНА костюмная шапка - Изработена от висококачествени материали, тази шапка е мека и удобна.ПОДАРЪЦИ за празника на ПРОЛЕТТА - това може да създаде по-щастлива атмосфера за вашето домашно парти и пролетни празнични събирания.Подпори за cosplay, детска крава - това може да бъде прекрасен реквизит, за да снимам, и тя ще остави у вас незабравими спомени.Очарователен фестивал шапка-Изработени от висококачествени материали, леки и удобни в чорап, лека, приятна на допир и не предизвиква алергии.Списък на пакетите 1 x Характеристики на шапки -Материал : PP памук и полиестер Глупава шапка - Лека и удобна за переноске, удобна в чорап шапка. - Идеален коледен подарък за себе си или за приятели.Това е много подходящ, за да се облека за снимки Забавна шапка на едър рогат добитък. -Цвят : Червен шапка за фотосесия с анимационни герои -Размер : 36,00 X30,00 X10,00 см / 14,15 X11,79 X3 прическа с изображение на бик. - Забавен аксесоар за партита.Пускането на това украшение към своята страна, сте сигурни, да се превърне в звезда на партито в една плюшена карнавал шапка. - Това би могъл да бъде прекрасен реквизит, за да снимам, и те ще оставят у вас незабравими спомени за една плюшена кукла-кравата. - Изработена от висококачествени материали, тази шапка и удобни детски костюм от Бик.Описание на продукта Глава-аксесоар за партита Нашата мультяшная шапка за едър рогат добитък е направена от приятни материали, които са безопасни, удобни и . пухкави шапки за домашни любимци Тази шапка може да се превърне в допълнително развлечение като сувенир за партита, реквизит, подаръци и декорации за партита.Детска шапка Зодиака Ox Hat Нашите шапки са подходящи за нова година, селското стопанство, костюмирани партита, клубове или просто да допълват всяко облекло.

R

Продукти в категория