.

.

Куки за кърпи Hemoton Куки за Кърпи 4шт Куки за Баня Куки За дрехи Тежки Стенни Куки Самозалепващи Куки За Тъкани, Закачалки За Шапки Ъглови Куки За антре Зелени Тежки S-?

Куки за кърпи Hemoton Куки за Кърпи 4шт Куки за Баня Куки За дрехи Тежки Стенни Куки Самозалепващи Куки За Тъкани, Закачалки

BGN 6.17
Продукти

Идеална за закачане на различни предмети от бита и изглежда чудесно като декорация на стениТова няма да навреди на дрехи или други неща. проектиран с уникален дизайн, се вписват всяко пространство.Отличен за закачане на палта, шапки, чанти, ключодържатели и кърпи, които могат да ви спести пространство, така и украса на вашата стая.Добре, предназначени за домашно съхранение и организация, спестяване на място и бързо намиране на нещо. внимателно изработен от фина обработка, всички ръбове с гладки.Идеална за закачане на различни предмети от бита и изглежда чудесно като декорация на стени.Това няма да навреди на дрехи или други неща. проектиран с уникален дизайн, се вписват всяко пространство.Отличен за закачане на палта, шапки, чанти, ключодържатели и кърпи, които могат да ви спести пространство, така и украса на вашата стая.Добре, предназначени за домашно съхранение и организация, спестяване на място и бързо намиране на нещо. внимателно изработен от фина обработка, всички ръбове с гладки.Описание Използвайте тези куки в различни места, като например спални, бани, шкафове, кухненски бокс и гараж, за окачване на хавлиени, палта, шапки, раници, ключове, чанти и още много други.Изработен от качествена пластмаса, твърди и трайни, не се поддава на корозия.Характеристики Материал : ABS Цвят : зелен Размер : 6 X4 X1 см - идеални за закачане на различни предмети от бита и изглежда чудесно като декорация на стени.- Отличен за закачане на палта, шапки, чанти, ключодържатели и кърпи, които могат да ви спести пространство, така и украса на вашата стая.- внимателно изпълнени с фина обработка, всички ръбове с гладки.- Това няма да навреди на дрехи или други неща. проектиран с уникален дизайн, се вписват всяко пространство.- Добре, предназначени за домашно съхранение и организация, спестяване на място и бързо намиране на нещо.Пратката включва 4 х куки.

R

Продукти в категория