.

.

Възглавница за вана AmazeFan, спа възглавница за вана с технология 4D Air Mesh и 7 нещастници, помага за поддържане на главата, гърба, раменете и врата, подходящ за всички ван?

Възглавница за вана AmazeFan, спа възглавница за вана с технология 4D Air Mesh и 7 нещастници, помага за поддържане на главата, гърба, раменете

BGN 2.67
Продукти

♥ 【Нов дизайн : 4 D окото плат】- Изработена по уникална технология 4 D Air Mesh, нашата възглавница за баня позволява на водата и на въздуха е лесно да проникне през тези дупки за бързо изсушаване, осигурява пропускливост на въздуха и вентилацияЛесен за почистване и става по-мек, дышащим и удобно. ♥ 【ЛУКСОЗЕН КОМФОРТ И ПОДКРЕПА】 - Поставете главата си и я потопете болната врата в нашата плюшевую, мека възглавница за вана премиум-клас за комфорт и релакс.Нашият щедър дизайн с 2 ламперия нежно очертава контурите и поддържа главата, врата и раменете, за да се отпуснат напрегнати и уморени мускули след дългия ден.Идеален за вземането на вана с пяна в спа центъра и служи като чудесен подарък за жени, мъже и не само. ♥ 【7 модернизирана ГОЛЕМИ нещастници】- 7 големи вшитых нещастници, които могат да се използват за закрепване на възглавници до повърхността на ваната и да се гарантира, че възглавницата не се плъзна.Нашата възглавница е лесно да се придържа към вана и остава на място по време на плуване, когато вие я използвате като облегалката и. ♥ 【МАШИННО пране И вградена кука за бързо ИЗСУШАВАНЕ】 - Лесен за почистване!Тази възглавница се пере в студена вода с мек почистващ препарат.Моля, изпиране на възглавницата отделно (без други дрехи).Винаги сушете на въздух, не гладьте.Тази мека възглавница за вана с бяла подплата с една кука, с помощта на който може да се закача на закачалка за кърпи или кука за халат в банята или душа за бързо и лесно изсушаване на въздуха. ♥ 【100% ВРЪЩАНЕ на парите】 - за Задоволяване на нуждите на клиентите е наш основен приоритет.Ако не ще бъдете удовлетворени на 100% , ние предлагаме безгрижен връщане на парите в рамките на 60 дни.Поръчайте я сега като кликнете на "Сега" или "Добави в кошницата". ♥ 【ПРОДУКТ, ПАТЕНТОВАН в САЩ】 - (Патент САЩ № D931, 651) Уверете се, че купувате оригинални възглавница с технология 4d air mesh от Amaze Fan. Дишаща материал от въздушна мрежа 4 D за вашия комфорт, а конструкция от 2 панели поддържа главата и гърба.Ергономична конструкция дава възможност огибать на ръба на ваната, едновременно стиснал главата и врата към тези краища.Без приплъзване — благодарение на 7 мощен присоскам, използвани за задържане на място.Нашата възглавница за вана ще ви представим прекрасна релаксация.Да се улесни мускулни болки в раменете и врата.Нашата възглавница за вана също може да се използва като подарък за рожден Ден, Коледа и др семейството, любимия човек, приятелите си и на себе си.

R

Продукти в категория