.

.

6 Бр. Стикер с флага, 3D Метален стикер с флага на сащ, Стикер с Емблемата на флага на САЩ, Стикер за автомобили, камиони, джипове, мотоциклети, Автобуси, скутери или на ?

6 Бр. Стикер с флага, 3D Метален стикер с флага на сащ, Стикер с Емблемата на флага на САЩ, Стикер за автомобили, камиони, джипове, мотоциклети,

BGN 2.33
Продукти

Достатъчно : вие ще получите 6 броя набор от писмо на стикери с 3 D наслагване на американското знамеПродължително приложение : 3 D апликация на американското в този продукт, са изработени от материали от алуминиева сплав и се нанася под формата на двустранни ленти за автомобили.Всяка емблема с размери 1 инч х 6 инча с триизмерен ефект, дълбоко проучване и скосом, твърдост.качествени външни материали могат да издържат на всякакви метеорологични условия, са водоустойчиви и са с по-голям размер и дебелина, отколкото на други продукти, представени на пазара.Удобно грижи : 3 D букви-прозорец винетка с емблемата на американското лесно можете да почистите с мека кърпа, сапун и топла вода.Срок на експлоатация е от 3 до 5 години водоустойчив / защита от слънце и никога не избледняват.Приложими модели : Етикети с флага на сащ са подходящи за повечето автомобили, голф-автомобили, джипове, танкове, а също така могат да бъдат депонирани на мотоциклети, преносими компютри и хладилници.Лесна инсталация : инсталиране на букви с камион отнема само 2-3 минути.След инсталацията, украса на автомобили става все по-очевидно, обогатяване на стила и външния вид на камион, което прави колата по-красив, выделяющимся и веднага се разпознава. 6 х автомобилни стикери с флага на САЩ. 6 х автомобилни стикери с флага на САЩ.Характеристики : Благодарение на дизайна на американското етикети с флага на САЩ са идеални за честването на Деня на независимостта, Деня на ветераните, на Деня на паметта, Деня на труда и на други дейности, за да покажат своя патриотизъм и любов към родината.Можете да изпратите на емблемата на флага на САЩ на своите приятели, колеги, съученици, роднини, съседи и членове на семейството, на рождени дни, семейни срещи, годишнини и други събития.Технически характеристики : Материал : алуминиева сплав Цвят : черен Размер : около 2,5x15,3 см/1x6 инча Брой : 6 бр. на Помещение и включва : 6 х автомобилни стикери с флага на САЩ Бележки : Ръчни измервания, моля се допуска малки грешки в размер на.Цвят може леко да се различават от различни дисплеи на екрана.

R

Продукти в категория