.

.

dexcer 200 броя / 4 цвят на амбалажна хартия за цветя, пакет за опаковане на една роза, пакет за цветя с една браншовите карамфил, водоустойчив амбалажна хартия за цветя 17.

dexcer 200 броя / 4 цвят на амбалажна хартия за цветя, пакет за опаковане на една роза, пакет за цветя с една браншовите карамфил,

BGN 8.49
Продукти

Чанта за цветя : Очарователна обвивка от едно цвете, водоустойчив дизайн с цветни блокчета ще направи вашите цветя подходящи във всеки случай, проста и елегантна декоративна карамфил за рози, перфектно обертывает рози с едно стъблоРазмери на продукта : Идеален за опаковане на пластмасови опаковки за цветя на 1-2 бр., размер на върха : 5 инча; Спускане : 1,6 инча; Височина : 17,7 инча.Материал : Прозрачен и водоустойчив пластмаса, изкусно изработени, ретро триъгълен дизайн, прави си цветя по-привлекателни.Цвят : лилаво, бордо, розово, шампанско, 4 цвята, по 50 бр. за всеки, само на 200 бр. Разнообразно приложение : Опаковки с една роза за подарък за опаковане на цветя, карамфил с една браншовите, подходящи за сватби, предложенията на парти по случай рожден ден или Деня на Свети Валентин, Деня на майката и на други празници. 200 Single розови ръкави цвете прозрачна торбичка за Опаковане на Цветя опаковане на букети Опаковка флористические аксесоари размери на продукта : 17.6 Инча 4 цвят : лилаво, бордо, розово, шампанско Помещение включва : 200 опаковки цветни опаковки.Цвете за презентация : Този размер е идеален за една рози и да добавите малко детско дишане и папрат, да си рози в индивидуална опаковка елегантни и красиви. Универсално приложение : Торбички за опаковане на единични рози за подарък опаковки цветове, подходящи за сватби, предложенията на парти по случай рожден ден или Деня на Свети Валентин, Деня на майката и на други празници.

R

Продукти в категория