.

.

Гъвкава шарнирная ръкохватка NEEWER Магията с две шаровыми глави, установочным винт 3/8 за ARRI и винт 1/4 с прибиращ штифтом, за определяне на областта на монитора на фото?

Гъвкава шарнирная ръкохватка NEEWER Магията с две шаровыми глави, установочным винт 3/8 за ARRI и винт 1/4 с прибиращ штифтом, за определяне

BGN 14.54
Продукти

【Двойни топката на главата с фиксирующим винт ARRI 1/4 ", 3/8"】 При максимално натоварване 12 кг (5,5 кг) магията на arm с две шаровыми глави оборудван с винт 1/4 "с прибиращ штифтом за защита от перекручивания и винт 3/8" с фиксирующим штифтом ARRI отгоре за закрепване на камерата, от монитора на компютъра, флаш, екшън-камера и микрофон към каркасам камери за сигурност 【Дизайн със защита от усукване】 Всеки винт 1/4 " е оборудван подпружиненным прибира штифтом със защита от странично усукване, предотвращающим люлка устройства от инсталационните отвори. 【Въртене на 360 градуса и тилт 270 °】 Две топката на главата осигуряват 360 ° и шарнирные движение на 270 ° за гъвкаво позициониране на устройството.Гумени пръстени увеличават триенето и стабилност. 【Лесно регулиране на ъгъла на наклона】 Ергономична вита дръжка улеснява регулировка на ъгъла на наклона.Затегнете я и лесно поставяне на топката на главата на желания от вас позиция. 【Лека и здрава конструкция】 Тегло на този Магията на arm е само на 4,8 унции (136 г). Лесно се съхранява и транспортира — той е идеална за снимане на открито, създаване на филми и видеоблогов.Здрава конструкция от алуминиева сплав могат да издържат на драскотини, корозия и удари. 【Двойни топката на главата с фиксирующим винт ARRI 1/4 ", 3/8"】 При максимално натоварване 12 кг (5,5 кг) магията на arm с две шаровыми глави оборудван с винт 1/4 "с прибиращ штифтом за защита от перекручивания и винт 3/8" с фиксирующим штифтом ARRI отгоре за закрепване на камерата, от монитора на компютъра, флаш, екшън-камера и микрофон към каркасам камери за сигурност. 【Дизайн със защита от усукване】 Всеки винт 1/4 " е оборудван подпружиненным прибира штифтом със защита от странично усукване, предотвращающим люлка устройства от инсталационните отвори. 【Въртене на 360 градуса и тилт 270 °】 Две топката на главата осигуряват 360 ° и шарнирные движение на 270 ° за гъвкаво позициониране на устройството.Гумени пръстени увеличават триенето и стабилност. 【Лесно регулиране на ъгъла на наклона】 Ергономична вита дръжка улеснява регулировка на ъгъла на наклона.Затегнете я и лесно поставяне на топката на главата на желания от вас позиция. 【Лека и здрава конструкция】 Тегло на този Магията на arm е само на 4,8 унции (136 г).

R

Продукти в категория