.

.

SOLUSTRE Стоманени Лещи за Метален Телескоп Адаптер Аксесоар за Поставяне на DSLR Астрофотографии Очите за Домашна Камера M Пръстен от неръждаема стомана Аксесоари за з?

SOLUSTRE Стоманени Лещи за Метален Телескоп Адаптер Аксесоар за Поставяне на DSLR Астрофотографии Очите за Домашна Камера M Пръстен от

BGN 18.62
Продукти

адаптер с т-образен пръстен : Вътрешна част на адаптера напълно оборудван с резба за намаляване на отражениятаАдаптер за прикрепване на телескопа от неръждаема стомана : в действителност, това устройство ви позволява да използвате обектив на телескопа като обектива на камерата.Титуляр фокусиращ от неръждаема стомана : Полезни аксесоари позволяват да се засилят камера за телескоп с диаметър фокусиращ 1,25 инча.Т-образен адаптор за телескопа от неръждаема стомана : позволява на телескопа огледално-рефлексен фотоапарат или камера, оборудван е с T-образен пръстен.Метален адаптер за прикрепване на телескопа : Лесен за инсталиране и употреба, удобен за използване, по-практичен. т-образен пръстен адаптер : Вътрешна част на адаптера напълно оборудван с резба за намаляване на отраженията.Адаптер за прикрепване на телескопа от неръждаема стомана : в действителност, това устройство ви позволява да използвате обектив на телескопа като обектива на камерата.Титуляр фокусиращ от неръждаема стомана : Полезни аксесоари позволяват да се засилят камера за телескоп с диаметър фокусиращ 1,25 инча.Т-образен адаптор за телескопа от неръждаема стомана : позволява на телескопа огледално-рефлексен фотоапарат или камера, оборудван е с T-образен пръстен.Метален адаптер за прикрепване на телескопа : Лесен за инсталиране и употреба, удобен за използване, по-практичен.Пратката включва 2 x адаптер Характеристики -Материал : Неръждаема стомана Телескопична адаптер от неръждаема стомана. - Изработен от материал от неръждаема стомана, срок на експлоатация и по-здрав метален адаптер 1. - Той е лесен за инсталиране и употреба, удобен за използване, по-практичен адаптор за закрепване на телескопа от неръждаема стомана.57-инчов адаптер за заключване на телескопа. - Материал неръждаема стомана, леки, удобни в переноске, къде да поставите метална телескопична Т-образен адаптор. - Цвят : Черен т-образна халка за телескопичната камера. - Преходни пръстен с диаметър 1,25 инча, предназначен за подмяна на части телескопи и камери. - съвместимост продукт, подходящ за много продукти от един вид, лесен и практичен метален адаптер.Информация за товарекольцевой адаптер за създаване на изображения на небето art feel ще започне с този подходящ адаптер за фотоапарат, можете да използвате обективи M42 за камерата.

R

Продукти в категория