.

.

Детска мишката Aikun, 6 бутона, 4 Регулируеми нива DPI, 7 Кръгли и дишането светодиоди, богат на функции жичен мишката MORPHUS (GX52), която да се използва за игри и за офис.

Детска мишката Aikun, 6 бутона, 4 Регулируеми нива DPI, 7 Кръгли и дишането светодиоди, богат на функции жичен мишката MORPHUS (GX52),

BGN 3.00
Продукти

【7 цвята пулсираща светлина 】 Уникален дизайн, съчетание от 7 ярки цветове на led осветление, множество цветове светят едновременно, като подчертава атмосферата на игритеВ тази спокойна атмосфера ще можете да се насладите повече на играта. 【4 Регулируеми DPI】 1000 / 1600 / 2400 /3200 Технология на оптично проследяване с разделителна способност DPI осигурява чувствителност и точно проследяване на широк спектър от повърхности.Използване на предимствата на превключване на dpi в движение за миг, отговаряща на скоростта на мишката изисквания на играта. 【Удобно да се използва】 Ергономичен дизайн форми плюс скрол колело с гумена повърхност, приятна за кожата, осигуряват максимално комфортно усещане в ръката в продължение на дълго време. 【Щепсела и да играе】 Лесен и бърз за използване, няма нужда да инсталирате допълнителни драйвери или софтуер.Поддръжка на USB : порт 2.Тази мишка може да се използва на различни устройства, като преносими компютри, настолни компютри, телевизори, КОМПЮТРИ Mac. 【Универсална съвместимост】 Добре е съвместим с Windows 10, 8, 7, Vista, XP, Mac OS / Linux или най-новата операционна система.Aikun, като професионален производител на мишки и клавиатури, ще ви предостави висококачествени продукти от различни категории и различни функции.Например, ние предлагаме мишка за лаптоп мишка Безжична Мишка Акумулаторна Bluetooth Мишка Проводна USB Оптична Мишка Детска мишка Оптична Ергономична мишка.Добре дошли, за да купуват нашите стоки на. Моля, обърнете внимание : AIKUN предоставя на седмия ден безплатна услуга за връщане за всички клиенти.И осигурява 24-часова онлайн услуга за решаване на проблеми на клиентите.Ако имате някакви въпроси, които бихте искали да попитате, моля не се колебайте да задавате въпроси, АЙКУН с течение на времето ще реши проблема за вас.На➤ Е време да кажа сбогом на тези крехки и досадни мишниците. На➤ Тази оптична мишка с разделителна способност от 3200 dpi осигурява ясен бърз отговор и плавна работа. На➤Уникална форма на контур плътно прилепнала към дясната си ръка, като ви невероятен комфорт!На➤ Повече не се страхувайте продължителна работа или за игри! 【Ергономичен дизайн】 Естествено ляга в ръката, без да причиняват спазми след дълги игри или работни сесии.

R

Продукти в категория