.

.

Exceart 15 бр. Празна Бутилка Мастило за Татуировки, Бутилка за Пигментирани мастила за Татуировки, Прозрачна Пластмасова Празна Бутилка за Татуировки, Определени за Т?

Exceart 15 бр. Празна Бутилка Мастило за Татуировки, Бутилка за Пигментирани мастила за Татуировки, Прозрачна Пластмасова Празна

BGN 3.33
Продукти

Голям капацитет и ниско теглоИзработен е от висококачествени материали и е трайна.Подходящ за съхранение на мастило за татуировки, бои, зелен сапун или течност.Празни бутилки, за татуировки се използват за лосион, шампоан, мастило за татуировки, пигменти, крем. подходящ за жилищни помещения, а също така и за домашна употреба.Пластмасова бутилка за мастило tattoo empty twistable not преса е лесна работа, тя е напълно подходящ като заместител на изгубени или изхвърлят капачки за бутилки.Портативен размер и лек дизайн са много удобни в переноске.описаниеЭтот предмет представлява пластмасова празна бутилка с мастило за татуировки.Тези шишета за татуировки големи и лесни.Това е най-добрият избор за татуировочных на мастила и пигменти в магазините.Осп е херметически затворен, за да се предотврати вытекание мастило за татуировки.Характеристики-Цвят : прозрачен.Материал : пластмаса.-Размер : приблизително 13x13x11 см по-Голям капацитет и ниско тегло.-Подходящ за магазин татуировочных бои, пигменти и т.- Произведени от висококачествени материали и е трайна.-Празна бутилка от мастило за татуировки - чудесен подарък за татуировщика.-Подходящ за съхранение на мастило за татуировки, бои, зелен сапун или течност.Пратката включва 15 х празни бутилки с мастило за татуировки.

R

Продукти в категория