.

.

MORRELL АБСОЛЮТНО Нова и усъвършенствана мишена и за стрелба от стиропор 2019 г. за стрелба с лък - за арбалетов, компаундов, традиционните лъкове и пневматични лъкове - з?

MORRELL АБСОЛЮТНО Нова и усъвършенствана мишена и за стрелба от стиропор 2019 г. за стрелба с лък - за арбалетов, компаундов,

BGN 1.67
Продукти

Новата и подобрена пяна High Roller за спиране на скорост до 450 кадъра в секундаТехнология на пяна, осигуряваща СВЕРХЛЕГКОЕ ИЗВЛИЧАНЕ на СТРЕЛИ. Идеален за ВСИЧКИ СТАЦИОНАРНИ и МЕХАНИЧНИ НАКРАЙНИЦИ НОЖОВЕ и ОБЛАСТТА НАКРАЙНИЦИ.Снабден с дръжка за лесно пренасяне. Изключително здрави и са 100% ПРОИЗВЕДЕНИ В САЩ!.Бъдещето на технологията target foam е вече тук!Нашият екип от изследователи и разработчици разработва нова и подобрена формула на високо самовосстанавливающейся твърда заливочной смес, която ще позволи да получите най-ефективна, гъвкава, проста в извличане на стрела и трайни мишена на пазара.Сега, след внимателно тестване, може с увереност да се каже, че новата пенопластовая мишена за стрелба с лък High Roller - най-ценната мишена за стрелба с лък, някога създадена.Morrell Targets с гордост ви представя Хайроллера.По време на нашите тестове установихме, че High Roller ще устои на всички състезания по издръжливост и да се спрат всички компаунды, арбалеты, традиционни лъкове и пневматични лъкове със скорост над 450 кадъра в секунда.Гледате като убождане за уколом затваря и всеки път самовосстанавливается.Целта е с размери 13 "x 13" x 13" и тежи 10 килограма, снабден с дръжка за носене EZ-мъкна и е идеален за домове и лагери.Не заложите на следващата си цел.Вижте хайроллера Моррелла!.

R

Продукти в категория