.

.

AMEYXGS Bowfishing Силово Удилище Употреба риболов линия Прашка Риболовна Макара за Монтиране На Седалки Държач За Спиннинговых Намотки Пробойное Удилище От Неръждаема С?

AMEYXGS Bowfishing Силово Удилище Употреба риболов линия Прашка Риболовна Макара за Монтиране На Седалки Държач За Спиннинговых

BGN 1.67
Продукти

Силово удилище Bowfishing Водещ въжето удилище за прашка Определяне за риболовната макара Титуляр за завъртане на гласове намотки Пробойное удилище от неръждаема стоманаИзбягвайте заплитане на въжето, гладка повърхност и се връща на въжето. материал от неръждаема стомана 304, устойчиви на корозия и окисляване, издръжлив. Американската конец 5/16 инча, може да бъде инсталиран на катушкодержателе или дужке за използване с рибарската намотка.Удължава срока на експлоатация на риболовни макари, не се страхува от тежката риба.Силово удилище Bowfishing Водещ въжето удилище за прашка Определяне за риболовната макара Титуляр за завъртане на гласове намотки Пробойное удилище от неръждаема стомана.Избягвайте заплитане на въжето, гладка повърхност и се връща на въжето. материал от неръждаема стомана 304, устойчиви на корозия и окисляване, издръжлив. Американската конец 5/16 инча, може да бъде инсталиран на катушкодержателе или дужке за използване с рибарската намотка.Удължава срока на експлоатация на риболовни макари, не се страхува от тежката риба.Материал : неръждаема стомана 304 Дължина : 14,8 см Тегло : 764 г диаметърът на пръта : 8 мм Размер на конец : 5/16 инча съдържание на Пакета : 1 Х прокарване на прът.

R

Продукти в категория