.

.

STOBOK 90 бр. Аксесоари за Фон на профила Производство на пощенски Картички, Специални Занаяти Ръчно изработени Старинни Бижута За Scrapbooking Производство на Хартия Склад?

STOBOK 90 бр. Аксесоари за Фон на профила Производство на пощенски Картички, Специални Занаяти Ръчно изработени Старинни Бижута За

BGN 1.67
Продукти

Хартия за оригами : Изискан дизайн, с красив дизайн изглежда романтично и стилно Реколта хартия за scrapbooking : Изработени от висококачествени материали, тази книга не е лесно да боли.Листа крафт-хартия : В комплекта се съдържа 30 парчета хартия, които ви е достатъчно за използване.Декоративни тапети хартия : Общо има 30 листа хартия, което е достатъчно, за да отговарят на вашите нужди.Листове хартия, за да албуми : Икономически изгодно, можете да си купите тези 30 листа, за цена.Хартия за оригами : Изискан дизайн, с красив дизайн изглежда романтично и стилно. Реколта хартия за scrapbooking : Изработени от висококачествени материали, тази книга не е лесно да боли.Листа крафт-хартия : В комплекта се съдържа 30 парчета хартия, които ви е достатъчно за използване.Декоративни тапети хартия : Общо има 30 листа хартия, което е достатъчно, за да отговарят на вашите нужди.Листове хартия, за да албуми : Икономически изгодно, можете да си купите тези 30 листа, за цена.Опаковката включва 90 x хартиени характеристики - Цвят : както е показано на подушечках от картон с цветен модел. - Материал : Хартия за декоративна рамка. - Изящна изработка и красив външен вид осигуряват неговата популярност хартия за scrapbooking. - Изработени от такива материали, тези ценни книжа не е лесно да навредят както на чиста страница албум за албуми. - Икономично, можете да си купите тези 30 листа хартия в магазина ретро-листа за scrapbooking. - Празен дизайн, можете да напишете на него с няколко думи, а след това да го дарят на друг, като със собствените си ръце справочни документи. - Вие ще получите до 30 листа хартия, които можете да използвате или да споделите с другите хартия за албуми със собствените си ръце.Описание на продукта Реколта хартия за scrapbooking Този продукт е набор от практични декоративна хартия, изработен от хартия материали, , , и може да ви служи дълго време.Декоративна фонова хартия Можете да използвате тази книга, за да създадете свой албум за изрезки и други занаяти ръчно.

R

Продукти в категория