.

.

Скъп спомен, бял, нека любовта расте, сватбена услуга, изработени по поръчка аксесоари за партита, торбички за подаръци, подаръчни комплекти, 15 бр.

Скъп спомен, бял, нека любовта расте, сватбена услуга, изработени по поръчка аксесоари за партита, торбички за подаръци,

BGN 1.00
Продукти

✅ Комплект от 15 мешочков за подаръци на съвсем малък с принтом на сватбена тематика, разработен Darling souvenir еТези обичай чанти с завязками украсяват на вашето тържествено събитие и са идеални за опаковане на вашия подарък или просто за ежедневна употреба, както и ще бижута и ценни вещи от прах. ✅ Разпродажба на цена : 15 торбички за количеството, което поръчвате, можете да изберете желания от вас размер от опциите, тъй като ние предлагаме 3 различни размера.Материал : Изработен е от плътна сатенена тъкан с принтом само с една ръка. ✅ Как да направите поръчка : След като Сте направили поръчката, натиснете бутона "Configure now" в горния десен ъгъл и внимателно попълнете данните в текстовата област и веднага завършете за оформяне на резервацията.Пробна копие от същия ще бъде изпратена само при поискване. ✅ Кликнете върху "Скъп спомен" под заглавието, за да се запознаете с нашите пълни свадебными принадлежности. ✤ Тези обичай чанти с завязками украсяват на вашето тържествено събитие и са идеални за опаковане на вашия подарък или просто за ежедневна употреба, както и ще бижута и ценни вещи от прах. ✤ Комплект от 15 мешочков за подаръци на съвсем малък с принтом на сватбена тематика, разработен Darling souvenir е. ✤ Материал : изработен е от плътна сатенена тъкан с принтом само с една ръка. ✤ За продажба на цена : вие ще получите 15 мешочков за извършено от вас брой. ✤ Време за производство : 2-4 дни (ни трябва около 2-4 работни дни, за да подготвят вашата поръчка, и той ще бъде изпратен на избрания от вас начин на доставка). ✤ Идеални за добавяне на шоколадови бонбони и други малки подаръци като отговор на подаръци. ✤ Как да направите поръчка : След като Сте направили поръчката, натиснете бутона "Configure now" в горния десен ъгъл и внимателно попълнете данните в текстовата област и веднага завършете за оформяне на резервацията.Пробна копие за същата ще бъде изпратена само при поискване. ✤ Се изисква оформяне - на Името на двойки и дата (бъдете много внимателни с правописа) ✤ Ако се нуждаете от някаква специална настройка, моля, не се колебайте да се свържете с нас. ✤ За продажба : Ние предлагаме 3 варианта на размер можете да изберете желания от вас размер от опциите.

R

Продукти в категория